Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za avgust 2019: Vaga u tajnoj vezi, Ovan neodoljiv, Rak na raskršću

JARAC

Avgust 2019. godine je idealan period za ostvarenje veće bliskosti, većeg obostranog poverenja, za dogovore oko zajedničkih ulaganja i za povezivanje na dubljem nivou. Zanimaće vas samo ozbiljna veza. Bićete hrabriji i otvorenije ćete razgovarati o osećanjima. Sada ste spremni da se otvorite i pokažete svoju ranjiviju i strastveniju stranu. Mlad Mesec 31. jula, kao i planete iz vaše 8. kuće (intimnost, ali i transformacija), podstiču bliskost, dublje povezivanje i nove veze. Stari nesporazumi, sukobi i sumnje sada se mogu ostaviti iza kako biste odnos mogli da podignete na viši nivo. Situacija se može okrenuti na bolje za većinu Jarčeva, ako odnos nije jako narušen ili više nema ljubavi. Ako stvari sagledamo iz drugog ugla, možemo reći da će mnogi parovi prolaziti kroz period transformacije i promena. Oni koji traže novu ljubav, predomišljaće se, posebno nakon 12. avgusta kada Uran kreće retrogradno kroz kuću ljubavi Jarca. Izgledno je da ćete imati avantura koje neće potrajati, ali će biti intenzivne i stimulativne. Nemojte trošiti previše novca kako biste ostavili dobar utisak.

Ljubavni horoskop za avgust 2019

Ljubavni horoskop za avgust 2019

VODOLIJA

Mlad Mesec 31. jula 2019. godine aktivira vašu 7. kuću (veze i brak), a mlad Mesec 30. avgusta aktivira vašu 8. kuću (intimnost). U vašoj 7. kući su Merkur (od 11. do 29. avgusta), Mars (do 18. avgusta), Venera (do 21. avgusta) i Sunce (do 23. avgusta). Sve te planete prelaze u vašu 8. kuću u drugom delu meseca. Avgust 2019. godine je najbolji period za ulazak u vezu koja može postati dugotrajna, ali i za pozitivne promene, ako ste u vezi. Dobro ćete se sporazumevati i sada je prilika da razrešite stare nesuglasice i da ponovo uspostavite obostrano poverenje i da se više zbližite. Ako želite sklad u vezi, recite voljenoj osobi šta želite, šta vas čini srećnim i pitajte voljenu osobu ista pitanja. U drugom delu meseca može doći do nesporazuma. Možda će roditeljima ili nekom članu porodice ili iz kruga bliskih prijatelja biti potrebna vaša pomoć, ali ne jednom, nego sve više i više. Voljena osoba može se osećati zapostavljeno i to može, u tom slučaju, biti uzrok svađa.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RIBE

Najviše energije i vremena ulagaćete u karijeru tokom avgusta 2019. godine. Za ljubavni život nećete imati mnogo vremena. Nakon 18. avgusta 2019. godine situacija se menja na bolje. Nakon 21. avgusta 2019. godine osetićete potrebu da više vremena provedete s voljenom osobom. Za većinu Riba, tokom avgusta, stalno je prisutan osjećaj dužnosti i obaveze. Prihvatite obaveze i potrudite se da ih ispunite, uključite se u porodične poslove kako bi vaš život u dvoje bio bolji. Jedino tako moći ćete da održite sklad i moći ćete da uživate. Nije loše družiti se i kroz zajedničke poslove, to može osnažiti vaš odnos, ako uspete da unesete malo zabave u obavljanje svakodnevnih poslova. Neke Ribe će brzo shvatiti da život u dvoje nije to samo po sebi, nego da se sreća gradi dan za danom. Komunikacija će biti sve bolja i bolja, te se lako možete dogovoriti oko podele porodičnih obaveza. Ako tražite novu ljubav, prolazićete fazu emotivne nestabilnosti, ali to vas neće sprečiti da uživate. Može vas privući neko iz vašeg poslovnog okruženja ili ćete kroz obavljanje posla upoznati nekog zanimljivog.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.