Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za avgust 2019: Vaga u tajnoj vezi, Ovan neodoljiv, Rak na raskršću

RAK

Merkur, planeta komunikacije, kreće direktnim hodom 1. avgusta 2019. godine. To je prilika za vas da raščistite dosta starih nesporazuma i problema. Od 18. avgustase vaša 3. kuća (komunikacije) polako popunjava planetama. To je povoljno vreme za rasprave, dijalog i razmenu ideja. Novac i dalje može biti osetljiva tema, ali nemojte biti tvrdoglavi ili sebični. Ako već neko vreme postoje sukobi, sada se takva situacija može promeniti zahvaljujući konstruktivnim razgovorima koji donose i bolje razumevanje. Razmislite o tome koliko vam vaša veza vredi, vredi li nastaviti dalje ili je vreme da razmotrite druge mogućnosti za vas. Ako ste u neslužbenoj vezi, suočićete se s istim pitanjima i razmišljaćete o tome koliko ulazak u brak može da promeni vaš život. Slobodni Rakovi biće poprilično nerealni tokom avgusta 2019. godine i sanjariće o idealnoj vezi, o damama u nevolji i vitezovima u sjajnim oklopima. Savetujemo vam da date priliku osobi koja vas privlači i da se potrudite da upoznate bolje tu osobu. Takva hrabrost može biti nagrađena i možda otkrijete da je ta osoba upravo onakva o kakvoj sanjate.

Ljubavni horoskop za avgust 2019

Ljubavni horoskop za avgust 2019

LAV

Lav je pun planeta tokom avgusta 2019. godine, što znači da će Lavovi biti više okupirani sobom i činjenicom da ste u dobrom periodu u kojem možete poraditi na ličnom razvoju i individualnim ciljevima. Mlad Mesec 31. jula 2019. godine poguraće vas prema obnovi, promeni stila, izgleda i razmišljaćete o tome kako se pokazujete pred drugima. Neki će biti dosta sebični, što može narušiti odnose s drugima, ponajprije s voljenom osobom. Isto se odnosi i ako želite da uđete u vezu. U Lavu su Merkur (od 11. do 29. avgusta), Mars (do 18. avgusta), Venera (do 21. avgusta) i Sunce (do 23. avgusta). Blistaćete, s lakoćom ćete privlačiti pažnju drugih, ali teško da će se naći mesta za druge u vašem životu. Ako ne želite da stvorite probleme u vašoj vezi, unutar sebe nađite velikodušnost i snagu davanja i otvorite se prema voljenoj osobi. Puno stvari tokom avgusta zavisi od vas samih. Savetujemo da iskoristite ovaj povoljan period, da poradite na komunikaciji i da pokažete svoju romantičnu i zaštitničku stranu. Dobro je i što Jupiter 11. avgusta završava retrogradno kretanje, u kući ljubavi Lava. Dajte i primićete mnogo! U suprotnome ćete se naći u društvu osoba koje su čudne i pune sebe. Uran, planeta koja vlada kućom veza Lava, kreće retrogradno 12. avgusta i može označavati trenutak krize u vašem ljubavnom životu ili trenutak donošenja vrlo važne odluke vezane za budućnost vašeg zajedničkog života.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

DEVICA

Tokom avgusta 2019. godine bićete više introvertni, tihi i fokusirani na sebe i svoju dušu. Budite oprezni u svemu što radite i na poslu i u ljubavnom životu. Više planeta (Mars, Venera, Sunce i Merkur) iz vaše 12. kuće (izolacija, tajni neprijatelji, ali i duhovnost i isceljenje) ohrabruju vas da istražujete svoju dušu, ali ne i ljubavne veze. Ako ste u stabilnoj vezi, voljenoj osobi bi trebalo da objasnite da morate sami sa sobom da raščistite neke stvari i da vam je potrebno vreme nasamo. Puno planeta seli se u Devicu (Mars – 12. avgusta, Venera – 21. avgusta, Sunce – 23. avgusta i Merkur – 29. avgusta), i zato postajete atraktivni, aktivni i zainteresovani za ono što se oko vas događa. Koliko ćete to iskoristiti, to zavisi od vas. Teško ćete održati ljubavnu vezu, a ako ste u braku, ovo je period u kojem ćete sve teže i teže naći dodirne tačke s voljenom osobom. Slobodne Device u ovom periodu zaista ne znaju šta tačno žele u svom ljubavnom životu. Uprkos činjenici da su atraktivne i otvoreno prilaze zainteresovanim osobama, te Device mogu delovati odsutno mislima, nezainteresovano ili neodlučno. S druge strane, neke Device željeće previše, prebrzo i provodiće vreme u dnevnom sanjarenju o savršenoj vezi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.