Dnevni horoskop za 30. jul 2019.
Dnevni horoskop za 30. jul 2019.

Dnevni horoskop za 27. jul 2019. Mesec je danas u znaku Blizanaca, te je ovaj start vikenda rezervisan za zabavu, izlaske, prijatelje, smeh i vedre teme.

Venera je danas na poslednjem stepenu Raka. Prema tome, ukoliko planirate neke susrete u ljubavnom pogledu, sačekajte da ovaj dan prođe, jer će naredni biti za to idealan, jer Venera ulazi u područje Lava, gde će se osećati veoma samouvereno, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese, prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju timski rad.

LJUBAV

Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Dnevni horoskop za 27. jul 2019.
Dnevni horoskop za 27. jul 2019.

BIK

POSAO

Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

LJUBAV

Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

BLIZANCI

POSAO

Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.

LJUBAV

Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.