Ljubavni horoskop za avgust 2019
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za avgust 2019: Zvezde su nam naklonjene tokom avgusta 2019. godine. Prave harmonične aspekte i ohrabruju nas.

Strast, romantika i želja za flertovanjem, ali i za dramatičnim reakcijama koje su glasne i često preterane – deo su našeg svakodnevnog života. S druge strane, žudnja za pustolovinom, rizik i potreba da budemo u centru pažnje, da nam se dive i da nas slušaju, vodi nas pravo u nevolje, u nezgodne, u besmislene i komične situacije, piše tarot-horoskop.com.

S Marsom i Venerom u Devici bićemo motivisaniji i ulagaćemo više truda i energije u odnose s drugima i s voljenom osobom. Pod uticajem Lava sada možemo očekivati konkretne činjenice, strast i reči pune ljubavi i dela koja to dokazuju, kroz rešavanje svakodnevnih poslova i obaveza. Odnosi će postati bliskiji i bolji. U ovom periodu stvari postaju jasnije, lakše se pronalaze slabe tačke u odnosima s drugima, bez obzira na njihovu prirodu.

OVAN

Avgust 2019. godine mogao bi da bude mesec koji ćete pamtiti kada se radi o ljubavi. Savetujemo da iskoristite energiju mladog Meseca (31. jula) i da donesete odluku o smeru kojim želite da se vaš ljubavni život odvija. Razmislite o načinu na koji iskazujete ljubav prema voljenoj osobi? Želite li možda da ponovo osvojite nečije srce? Mlad Mesec aktivira vašu 5. kuću, a to je kuća ljubavi, zabave i kreativnosti. I ovog meseca vaša je 5. kuća prepuna planetama: Merkur (od 11. do 29. avgusta), Mars (do 18. avgusta), Venera (do 21. avgusta) i Sunce (do 23. avgusta). Ako ste slobodni, ljubavni život okupiraće vam misli sve vreme. Spremni ste za zabavu! Kreativni, optimistični i društveni – bićete neodoljivi. Imate potrebu da budete u centru pažnje, pa malo pripazite kako ne biste preterali. Nemojte stvari uzimati zdravo za gotovo. Bilo da ste slobodni ili u braku, obratite pažnju na potrebe voljene osobe i razmislite šta tačno želite. U ovom periodu možete popraviti odnos s voljenom osobom, a ako ste slobodni, mogli bi da uđete u novu vezu. Merkur kreće direktnim hodom 1. avgusta 2019. godine i donosi vam novu priliku da razjasnite nesporazume. Nakon 21. avgusta situacija se smiruje i ulazite u analitičku i racionalnu fazu ili ćete odjednom imati dosta obaveza koje donosi život u dvoje.

Ljubavni horoskop za avgust 2019
Ljubavni horoskop za avgust 2019

BIK

Avgust 2019. godine nije nužno period velikih osvajanja ili velikih ljubavnih događaja, iako je nakon 18. avgusta moguće da se pokrenu ljubavne igrice i da se dogodi ono o čemu ste sanjarili. Iskoristite energiju planeta, saberite se i otpustite prošlost i misli o bivšoj ljubavi. Povoljan je period za porodični život ili za stvaranje nove porodice. Ako ste u stabilnoj vezi, mogli bi ste se odlučiti za zajednički život ili zajedničku investiciju koja će vam omogućiti da zajedno uživate. Podjednako dobro osećaće se i Bikovi u braku koji bi mogli da se odluče za renoviranje i uređenje svog životnog prostora. Ako planirate prinovu, u ovom periodu lakše ćete razgovarati o tome i zajedničkim budućim planovima i obavezama. Sve više planeta ulazi u vašu 5. kuću (ljubav), što znači da su veći izgledi za one koji su slobodni da nađu pravog partnera. U vašu 5. kuću Mars ulazi 18. avgusta, slede ga Venera (21. avgusta), Sunce (23. avgusta) i Merkur (29. avgusta). To je najbolji period za pokazivanje pažnje i izražavanje osećanja. Voljena osoba uzvratiće konkretnim dokazom njene ljubavi prema vama.

BLIZANCI

Zadovoljstvo, otvorenost prema voljenoj osobi i želja da poradite na vašem odnosu polako se vraćaju u vaš život i ispunjavaju vas optimizmom i verom u budućnost. Jupiter, Velika Sreća, kreće direktnim hodom 11. avgusta 2019. godine, u kući veza i braka Blizanaca, a tom kućom i vlada. Merkur, vladar Blizanaca, takođe se kreće direktnim hodom tokom avgusta. Nesuglasice iz prošlosti sada se mogu razrešiti. Merkur i Jupiter prave trigon između 20. i 22. avgusta. To su povoljni dani za one koji traže nekog posebnog, ali ako razmišljaju o ozbiljnoj vezi, a ne o avanturi. Oni koji razmišljaju o avanturi neće stići dalje od flertova i vrućih razgovora. Od 18. avgusta puno planeta ulazi u 4. kuću Blizanaca (porodica, koreni, dom). Prvi dolazi Mars, zatim Venera (21. avgusta), Sunce (23. avgusta) i Merkur (29. avgusta). U ovakvim okolnostima oni koji nisu u braku ozbiljnije će razmišljati o ulasku u brak, o zajedničkom životu i stvaranju porodice. Onima koji su u braku savetujemo da više vremena provode s članovima porodice i da se više posvete porodičnim obavezama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.