Najveće dobrice Zodijaka: Ljude rođene u ova 3 horoskopska znaka astrolozi smatraju najboljima
Najveće dobrice Zodijaka: Ljude rođene u ova 3 horoskopska znaka astrolozi smatraju najboljima

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019: Strelac, Jarac i Lav če u ovom periodu imati najveću naklonost planeta. Šta svaki znak Zodijaka očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog će zdravstvenog stanja biti sanzjate odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sasrađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi isto tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, naspavajte se.

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019
Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.