Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za avgust 2019: Vaga u tajnoj vezi, Ovan neodoljiv, Rak na raskršću

VAGA

Društveni život Vaga tokom avgusta 2019. godine je intenzivan; izlasci s prijateljima i zabava su svakodnevna pojava. To je dobro za Vage koje traže nekog posebnog, jer tako mogu upoznati nove i zanimljive osobe. Ako želite da upoznate još više novih osoba i proširite krug prijatelja, učlanite se u neku grupu, zajedničke projekte, možda one humanitarne, pronađite udruženje ili zajednicu sa zajedničkim interesovanjima ili otvorite profil na stranici za upoznavanje. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, vrlo lako može doći do uzrujavanja ili ljubomore voljene osobe. Vi želite više slobode i možda ćete izlaziti bez voljene osobe, što bi voljenu osobu moglo navesti na sumnje, a iz toga slede žustre rasprave. Uran, vladar vaše 5. kuće (ljubav), kreće retrogradno 12. avgusta 2019. godine. To je razlog više da razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, iskazujete svoje potrebe i što je za vas obostrano poverenje i bliskost. Budite oprezni, najbolje ni ne ulazite u tajne veze s osobama koje su u vezi ili braku. Takva tajna veza mogla bi se razotkriti sredinom meseca. Pun Mesec 15. avgusta2019. godine aktivira 5. kuću Vage, a to znači da bi stara afera mogla da se završi. Isto se odnosi i na veze koje nisu bile stabilne ili ne funkcionišu već neko vreme. Sada ćete imati snage za odlazak i želećete slobodu. Ako ste u harmoničnoj vezi, pred vama su ispunjavajući trenuci.

Ljubavni horoskop za avgust 2019

Ljubavni horoskop za avgust 2019

ŠKORPIJA

Posao kojim se bavite oduzimaće vam puno vremena i energije tokom avgusta 2019. godine. Ako ste slobodni i tražite novu ljubav, mogli biste da upoznate osobu kojoj je, kao i vama, karijera na prvom mestu. Neke Škorpije osvojiće srce (ili će to želeti) osobe koja je uticajna i ugledna. Bićete vođeni nerealnim romantičnim vizijama i na temelju toga ćete imati očekivanja koja neće moći da budu ispunjena. Ali, ima i Škorpija koje, ako otvore svoje srce i postanu tolerantnije, mogu naći ljubav kao u filmovima, za koju će moći reći da je suđena. Tokom avgusta Škorpije su uglavnom šarmantne, lako osvajaju i privlače potencijalne partnere, znaju kako da naprave atmosferu i kako da zadive nekoga ko traži lepe reči ili snagu osećanja. To se odnosi i na Škorpije koje su u braku i s lakoćom će oterati dosadu i zameniće je nežnošću, opraštanjem i tolerancijom. Uran kreće retrogradno 12. avgusta 2019. godine u kući partnerstva i braka Škorpije, što je savršen trenutak za smirivanje stvari.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

STRELAC

Merkur, vladar kuće partnerstva i braka Strelca kreće direktnim hodom 1. avgusta 2019. godine, što je dobra stvar. Mnogo lakše ćete se uskladiti s voljenom osobom i otkriti bezbroj zajedničkih stvari, umesto da se svađate zbog različitog mišljenja. Komunikacija je mnogo bolja tokom avgusta i vrlo važna za ostvarenje boljeg odnosa među vama. I Jupiter, vladar Strelca kreće direktnim hodom, 11. avgusta. Nakon dužeg analiziranja doći ćete do pozitivnih zaključaka i ostvarićete sklad u ljubavnom životu. Pripremite se, jer ćete prepoznati svoje greške i moraćete da preuzmete odgovornost za neke propuste. Savetujemo da povedete voljenu osobu na duže putovanje. Ne samo da ćete uživati zajedno, nego će to putovanje utažiti vašu žeđ za pustolovinom. Ako ste slobodni, mogla bi da vas privuče osoba iz inostranstva. Možda ćete se naći u vezi na daljinu. Ako studirate, u tom okruženju bi mogli da upoznate zanimljivu osobu. Mars, planeta koja vlada aferama Strelca 18. avgusta dolazi u vašu 10. kuću (karijera, društveno-profesionalan ugled), što znači da bi mogli da se upustite u vezu s nekim iz poslovnog okruženja ili s nekim ko je na položaju.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.