Blizanci i Jarac

Pošto je vaš partner veliki radnik, on će na svom poslu provesti puno vremena. Za to vreme vi se možete divno zabavljati: na kraju niko nikoga neće pitati gde je bio. U tom smislu vaša zajednica može sasvim dobro da funkcioniše. Partner je konzervativan i oprezan, dok ste vi nekonvencionalni i potpuno bez ikakvog opreza. Na taj način možete da se sa partnerom dopunjujete. Dobra je jedino ona kombinacija u kojoj je žena Blizanac, a muškarac Jarac. U obrnutom slučaju, ova veza može završiti katastrofalno, jer žena Jarac je vrlo ozbiljna i traži zaštitu, što neozbiljni Blizanac nije u stanju da joj pruži. U seksu se dobro slažete, ali vam je ljubav od početka mlaka i treba da pronađete drugi interes da biste se jedva našli pred oltarom. Zbližiće vas filozofija ili ekonomska računica ali eros nikako. Vi ste prebrzi i neozbiljni, dok je partner prespor i konzervativan. Nema ni smisla, ni zadovoljstva, svaki od vas igra igru za sebe. Samo malo vetra i dim će nestati, a kamen ostati.

NE 'EBE LEP: Evo zašto lepotice vole ružne momke

Blizanci i Vodolija

Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je vaš život pun akcije i čestih promena. Ukoliko se ne opustite dovoljno, vaš seks može preći u rutinu. Plašite se da jedan drugom pokažete svoja osećanja, ali jednom kad zadovoljite svoj seksualni život, vi ćete moći potpuno da uživate jedno u drugom. Vi, kao dim i partner, kao oblak, gonite jedan drugoga i volite jedan drugoga. Medju vama su nagli i spontani susreti, medjusobni kontakt je bez predrasuda i brzo se poveravate bez analiziranja ima li ta veza smisla. Vežu vas ideali muzike i književnosti. Uvek ste u lovu za senzacijama i novotarijama, lako stvarate nova poznanstva. Dubinsku intimu ne doživljavate, ali zato ste slobodni od potresa ljubomore. Vi ste površni a partner je dublji i stvari prozire. Brak može iznenada puknuti kao što je iznenada i došao ako su aspekti Mesec-Uran loši.

Blizanci i Ribe

Ukoliko vas dvoje ne uspete da se uskladite na početku svoje veze, to nećete moći da učinite ni kasnije. Iako jedan za drugog možete biti fatalni, vama je teško da međusobno komunicirate. Ova veza je u principu nestabilna, jer vam je partner suviše osetljiv, dok ste vi nepostojani. Blizanac može i nenamerno povrediti svog partnera Ribu, koji će tada još više postati nesiguran. Muškarac Blizanac neće uvek biti u stanju da prati svoju partnerku u njenim erotskim željama. Obrnuta kombinacija je povoljnija.

Vi, kao dim, na partneru, kao talasu, teško se održavate, teško da će vaš brod punim jedrima ikada zaploviti. Razlike su suviše velike: vi ste praktičar, nemiran, brz i bestidan partner miran, dubokih osećaja, stidljiv i spor, religiozan i to se sve odražava na polju erotskog takta i kontakta. Partner trpi sve udarce kao bezbolno, zna se žrtvovati, vraća vaše dugove i teži da stvar izgladi. Vi se na kraju možete smiriti i trpeti, partner ne trpi ništa pa ni neizvesnost, tako da će pobeći.

 

poezija.6forum.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.