Home Horoskop UPOREDNI HOROSKOP: Kako se Blizanci slažu u ljubavi sa ostalim pripadnicima Zodijaka

UPOREDNI HOROSKOP: Kako se Blizanci slažu u ljubavi sa ostalim pripadnicima Zodijaka

1418
0
UPOREDNI HOROSKOP: Kako se Blizanci slažu u ljubavi sa ostalim pripadnicima Zodijaka
UPOREDNI HOROSKOP: Kako se Blizanci slažu u ljubavi sa ostalim pripadnicima Zodijaka

Blizanac i Vaga su kao stvoreni jedno za drugo, dok Blizanac i Jarac imaju potpuno različite prirode…

Blizanci i Ovan

Vi se nikada nećete dosađivati u društvu sa svojim partnerom. I jedani drugi volite da flertujete. Ako je muškarac Ovan a žena Blizanac – zajedno možete učiniti mnogo stvari. Ako je obrnuto, radi se o dobroj kombinaciji, zato što vašem partneru odgovara tako aktivna i prodorna žena kakvi ste vi. Oboje uživate u borbama kako intelektualnim tako i erotskim. Vi se kao plamen na vetru razgorite pa ugasite, a postoji opasnost i od požara. Najkraći ljubavni test Treba paziti na meru. Ali gde ima vaše vatre postojaće i partner u vidu dima. Vaša dva tipa se brzo otkriju i povere jedno drugom, a ljubav na prvi pogled nije bez opasnosti. Veza može biti nestabilna zbog nejednakog tempa u seksualnim odnosima, tako da se tome vredi posvetiti. Za održavanje ovakve veze dobro je raspodeliti i obaveze: vi stvarate, okretni partner sve evidentira, uspostavlja veze i rukuje dokumentacijom. Muž Blizanac će možda obasipati ženu masom beznačajnih darova; žena će obigravati oko muža kao oko vatre, i ako prejak eros prvoga ili prejaka radoznalost drugoga stvar ne pokvare odnos u mlađim danima, čeka vas srećna starost.

Blizanci i Bik

Ova kombinacija nije tako loša, samo zato što ste vi stabilni i u stanju da malo “smirite” i prizemljite večito nemirnog i vazdušastog partnera. Može se reći da vaši seksualni apetiti nisu jednaki, jer ste vi mnogo više zainteresovani za seks od partnera. Ali ako je u ovoj vezi Bik muško, a Blizanac žensko, mnoge stvari mogu krenuti nabolje. To istovremeno znači da bi Blizanac trebalo da se smiri u svojim avanturicama i flertovanju. Pojmovi o uživanju su različiti kod vas dvoje koliko i karakteri, ali na polju dnevnog praktičnog života vi se ipak dobro snalazite. Vi gomilate a partner prikuplja. Pri tom veze i poznanstva koristite savršeno. Erotski spoj je podložan konfliktima – kod vas je dubok, staložen osećaj i želite trajnije uživanje do kulminacije, partner je površan i želi da što pre okonča.

Blizanci sa Blizancima

Pošto ste i vi i vaš partner po prirodi nervozni, ova kombinacija neće biti baš mnogo srećna. Naime, vi dobro zajedno funkcionišete kada se družite, jer imate o čemu da razgovarate. Moći ćete bez problema da se razdvojite na neko vreme. Niste posesivni ni ljubomorni. Oboje ste slobodni i veoma cenite svoju nezavisnost. Pošto ste oboje rođeni pričalice, vi ćete na taj način ispuniti svoje vreme. O seksu ćete više raspravljati nego što će ga praktikovati. Kako se vi kao dim sa dimom mešate, razlike vam očito ne smetaju i svakom se vetru jednako povijate. Površno zainteresovani, bez uvijanja i pretvaranja trčite za senzacijama. Volite površna i laka uzbuđenja i okolina se zabavlja na njihov račun. Vaša se sreća ostvaruje time što stvari ne shvatate dramatično i normalno je da vas prati dečija radost. Ipak u društvu i u zajedničkom poslu ne možete se podneti, jer oboje hoćete briljirati vicevima i poslovnom okretnošću. U braku vam je lakše, jer jedan je u kući, drugi je napolju. Ako vas neko prekoreva, pravite se nevešti i mislite: “za dobrim se konjem prašina diže”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.