Home Horoskop HOROSKOP: Povratak retrogradnog Marsa u Škorpiji donosi strast, ljubomoru i svađe sa...

HOROSKOP: Povratak retrogradnog Marsa u Škorpiji donosi strast, ljubomoru i svađe sa partnerom

1651
0

Mars, planeta akcije, seksualnosti i muževnosti, posle nekoliko meseci boravka u Strelcu, vratio se retrogradnim hodom u znak Škorpije u kome je njegov uticaj inače naglašen. Zato će muškarci, posebno Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, biti energičniji i dinamičniji, privlačniji i popularniji u društvu, naročito suprotnog pola, još više posle 29. juna, kada Mars kreće direktnim hodom preko poslednjih stepeni harizmatične Škorpije, pišu novosti.rs.

  Ako vam je natalni Mars, Uran ili Saturn na poslednjim stepenima Bika ili Blizanaca, naredna dva meseca izbegavajte donošenje radikalnih odluka, nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se situacija u kojima bi vaša pritajena agresivnost mogla da dođe do izražaja što ove nedelje potvrđuju i napeti aspekti retrogradnog Marsa sa Uranom u Ovnu i oslabljenim Merkurom u Biku. Iako aspekti planete seksualnosti donose uzbuđenja na ljubavnom planu, oni takođe podstiču posesivnost, zbog čega su moguće češće ljubomorne scene i rasprave sa partnerom. ljubomora Dok će vodeni i zemljani znaci biti strastveniji i ljubomorniji nego inače, vatreni i vazdušni znaci mogu da se nađu u iskušenju da obnove veze sa starim partnerima, u čemu će najverovatnije i uspeti ukoliko im je natalni Mars u Ovnu, Škorpiji ili Jarcu. Međutim, ako je Mars u Biku, Vagi ili Raku, do problema može da dođe zbog nedostatka samopouzdanja i neodlučnosti.

OVAN

Vaš vladalac Mars, simbol seksualnosti, u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam uzbuđenja na ljubavnom planu, moguć strastveni susret sa harizmatičnom osobom. [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

BIK

Opozicija između planete sukoba u astrološkom polju ljubavi i Merkura u vašem znaku upozorava da se klonite sukoba sa partnerom i mlađim članovima porodice.  

BLIZANCI

Aspekti Marsa, vladaoca astroloških kuća posla i neočekivanih okolnosti, opominju da budete pažljiviji za volanom, naročito ako često putujete. Izbegavajte nepotrebne troškove. Kako da ga napravite ljubomornim

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.