Blizanci i Vaga

Ova kombinacija je prihvatljiva i vas dvoje se u mnogim stvarima možete dobro razumeti. U seksu ste harmonični i vaša ljubav može biti dugotrajna. Vrlo ste nežni pa nije retkost da izražavate najdublja osećanja jedno drugom recitujući poeziju! Oboje imate potrebu da budete stalno okruženi i ljudima i luksuzom. Ukoliko muškarac Blizanac nađe ženu Vagu, nikada ne sme zaboraviti da joj svakog dana bar jednom kaže da je voli! Vi, kao dim, i partner, kao lahor, počećete kao lako poznanstvo, možda čak na nekoj žurci, a brak nastupa nepredviđeno. Na ulici se uvek držite za ruke, zajedno putujete, kupujete i ludujete, ali u kući nije baš sve u redu. Oboje imate brze i lake emocije, erotični dodiri su nekako suvi, kao dim na vetru. Međutim, zbog samog erosa nećete se rastati, jer vam brak prati neka svežina.

SA TOBOM SAM ŽELELA DA OSTARIM: Pismo momku koji mi je slomio srce

Blizanci i Škorpija

Vi ste toliko suprotni, kao nebo i zemlja. Naime, vaš odnos je pre odnos indiferentnosti nego odnos neslaganja. Partner nema onu širinu duha koja je toliko značajna za vas, dok vi pak niste ni strastveni ni verni. Vi ste ponekad površni, dok je partner ozbiljan i dubokouman. Strast partnera nikako ne može biti zadovoljena vašim igrarijama i partner će stalno sumnjati u vašu vernost i nikada neće biti siguran da vas je potpuno zadovoljio.

U svakom slučaju, bolje je da je muškarac Škorpija, jer će žena Blizanac, ukoliko se zaljubi u takvog, biti u stanju da podnosi njegova sumnjičenja i ponekad tešku narav. Vi ste površni i nestalni, a partnerom vlada duboki mir. Vi imate masu činjenica i analiza, dok partner odgovara sa jakom koncentracijom i sintezom, tako da vi poštujete svog čudesnog partnera i bojite se da ga ne izbacite iz koncepta.

Blizanci i Strelac

Vas dvoje se odlično slažete, jer ste oboje intelektualni. Kako ste oboje promenljivi, vernost ni jednom ni drugom nije jača strana. U krevetu se dobro slažete, a posle – možete sedeti i satima razgovarati o različitim temama. Veseli ste oboje i vrlo lepo znate da zajedno provodite svoje vreme. Vaš brak bi mogao trajati dugo. Uvek se držite jedno drugoga kao vatra i dim. Među vama je zbližavanje otvoreno i jednostavno, podavanje spontano i bez razmišljanja – konačno, vrlo srećna erotska veza.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.