Blizanci i Rak

Vaš odnos se može pokazati kao odnos ulja i vode – ma koliko vas mešali, vi ćete uvek ostati odvojeni. Oboje ste promenljivi i u stalnoj defanzivi. U seksu može biti problema zato što će partner uvek biti raspoložen za nežnost, čak i kad vi to više niste u stanju. Tada će partner biti razočaran i tužan. Ako želite da ostanete zajedno, morate da se priviknete jedno na drugo. Jedino što vas veže to su uspomene iz detinjstva. Oboje volite putovanje, jedro uvek čeka; no dok vi bežite, partner se vraća. Razlike u pogledu kuće i brige o deci su velike, vi ćete lako namaknuti sredstva za život, partner je dobar blagajnik, pa će kuća biti bezbednija. Osećajni život vašeg partnera je dublji, dok je vaš površan, ali i vi ćete na svaku primedbu rado ispravljati svoje nedostatke.

Ritual koji vraća bivšu ljubav

Blizanci i Lav

Vaša veselost i simpatičnost će relaksirati vašeg partnera, a vaša nestalnost i komunikativnost uvek će odgovarati partneru koji ne može da živi bez stalnih i čestih društvenih kontakata. U seksu se dobro slažete. Međutim, problem nastaje onog trenutka kad primetite da je vaša sloboda ugrožena. Upravo zato što vam neće smetati izleti partnera, vi ne podnosite nikakve pritiske tog tipa. Između vas dvoje velike su razlike erosa i psihe, i za javnost delujete kao čudan spoj. Vaš brak je brak volje i intelekta, slobodni ste od svih predrasuda, osećaji nisu duboki i ljubomori nema mesta – vi ste oboje srećni jer stvari gledate realistično. Nadopunjujete se u javnom radu, društvu, izletima, školi i nastupima. Naravno je da će partner imati vodeću ulogu a vi ćete biti pomagač i sufler, a zlu ne trebalo i papučar.

Blizanci i Devica

Kada se vas dvoje prvi put sretnete, nećete ostati dužni jedan drugom: prvo što ćete uraditi jeste rasprava ili diskusija, i tek kada odmerite svoje intelektualne moći, možda ćete nastaviti svoju vezu. Seks neće biti loš. Međutim, vaši odnosi retko kad mogu biti savršeni. Vas dvoje ste izvan kuće svuda zajedno, ali u kući eros nema dubine, jer vam je različita brzina uzbudjivanja. Partner je na to osetljiviji pa traži da se negde izjada. Ako ste u lošim aspektima, doći će do razlaza. Kako veze nisu jake, to prođe skoro bezbolno. Oboje lako i brzo reagujete, može doći do razlaza čak i samo zato što ste raspoloženi za vođenje ljubavi u različito doba dana. Međutim, kad je reč o biznisu, praktičnom životu i dnevnim potrebama, tu ste na istoj strani.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.