Tumačenje horoskopa po stepenima: Vodolija

0-ti stepen donosi mnogo neobičnosti u braku, oni žele neobičan brak, ali nisu spremni na njegove posledice i nikada ne rade u pravcu stvaranja srećnog braka! Rezervisani, radoznali i lako razdražljivi.

15-ti stepen donosi probleme u oblasti ljubavi i dece. Konflikt između odnosa i slobode postaje toliko naglašen da brak pati. Neophodno je da ispravno kanališu misli.

29-ti stepen daje neobičnu ćud osobe. Često slepo srljaju, pa onda mnogo brinu zbog toga gde su dospeli. Retko se dobro slažu sa ocem!

Tumačenje horoskopa po stepenima
Tumačenje horoskopa po stepenima

Tumačenje horoskopa po stepenima: Ribe

0-ti stepen donosi određene poteškoće u braku i partnerstvu! Osoba voli slobodu i ima snažne fizičke želje! Osoba je dopadljiva i prilagodljiva, kućni život im je veoma važan.

9-ti stepen ukazuje na snažan i krut karakter, poseduju dramske, muzičke i poetske sklonosti! Uvek postoji trag melanholije ili hladnoće… ubilačke tendencije.

29-ti stepen ovde su bračni odnosi ispunjeni ljubavlju, često poraz pretvaraju u trijumf! Osoba je obično snažna, iskrena i prirodna, maštar, koji svoje vizije uspeva da spusti na zemlju.

mojastrolog.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.