Home Horoskop Tumačenje horoskopa po stepenima: U čemu ste jedinstveni po zodijaku

Tumačenje horoskopa po stepenima: U čemu ste jedinstveni po zodijaku

4279
0
Mesečni horoskop za mart 2017

Tumačenje horoskopa po stepenima: Kada tumačimo horoskop obično tumačimo pozicije planeta po kućama i znacima i naravno posmatramo aspekte koje grade. Postoji još nešto, na šta bi takođe trebalo obratiti posebnu pažnju, a to je sam stepen na kome se nalazi određena planeta ili vrh neke kuće. Svaki stepen nekog znaka ima neku asocijaciju i priča neku svoju priču. Ja ću vam izneti samo neke od njih a vi proverite sami.

 

Tumačenje horoskopa po stepenima:  Ovan

0-ti stepen Ovna predstavlja jednu jaku ambiciju i želju da se bude prvi. Izražena je individualnost, ali i arogancija, otvoreni i direktni ljudi, koji kroje sami svoju sudbinu! 6-ti stepen Ovna donosi veliki stres u mnogim sferama života, kako profesionalnog tako i emotivnog, ljudi koji često ne znaju kojim putem treba da krenu. Vrlo često donosi i problematične brakove. 15-ti stepen daje opasne protivnike, ljude koji mogu biti vrlo hladni i bez emocija iako često izgledaju veoma drugačije. 27-mi stepen Ovna je prilično konfliktan stepen, naročito kada je u pitanju brak ili partnerski odnosi. Komunikacija sa partnerom je teška, a oni sami tvrdoglavi. Ovaj stepen je vrlo aktivan i kod ljudi, koji su profesionalni borci.
Tumačenje horoskopa po stepenima
Tumačenje horoskopa po stepenima

Tumačenje horoskopa po stepenima: Bik

3-ći stepen Bika, naglašen kod ljudi, koji su emocioalno privrženi pre svega svojim prihodima i profesiji. Vrlo su disciplinovani, ali i veliki sanjari. Imaju sjajnu sposobnost komuniciranja sa svojim partnerima. 6-ti stepen Bika je prilično komplikovan kada su u emotivnom životu. Ovaj stepen je često naglašen kod sveštenika, monaha i kaluđera ili onih koji ne nameravaju da se venčavaju. 16-ti stepen je moćan stepen za muškarce, naglašava originalnu osobu koja ima dosta uticaja u društvu. Mogu postati vrlo popularni, ali iza toga može da sledi i iznenadni pad. 26-ti stepen je složen po pitanju karijere i profesije, mada su istrajnost i ekonomičnost neke od osobina ove osobe. Stepen donosi sreću kroz brak, ali može doneti i ozbiljne telesne povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.