Home Horoskop HOROSKOP I GREŠKE U VEZI KOJE NE TREBA DA PRAVITE: Ovna ne...

HOROSKOP I GREŠKE U VEZI KOJE NE TREBA DA PRAVITE: Ovna ne poredite sa drugim, Lava ne brukajte pred svetom, Strelca ne pritiskajte

3235
0
3 saveta kako da vaša ljubav preživi uticaje retrogradne Venere

Neke stvari mogu biti sasvim normalne za jedan horoskopski znak, ali mogu biti potpuno neprihvatljive za drugi znak. Međutim, astrologija je tu da vas spreči da napravite grešku i pomogne vam da sačuvate svoju vezu!

OVAN

Zapamtite da je Ovan partner koji zahteva da uvek bude vaš glavni prioritet i uvek u centru pažnje. Ako Ovan misli da više niste fizički privlačni, biće spreman da raskine sa vama. Nikada ne upoređujte Ovna sa nekim iz prošlih odnosa. AKO PREVARI JEDNOM, PREVARIĆE OPET: Tvoj oproštaj mu samo daje zeleno svetlo

BIK

Nikada ne lažite Bika, jer oni uvek cene iskrenost. Možete biti tajanstveni kada je reč o nekim sitnicama, ali Bik će očekivati potpunu otvorenost i iskrenost.

BLIZANCI

Blizanci uvek kažu šta misle i očekuju isto od vas. Ako oni ne mogu da razumeju nešto, budite spremni da im objasnite. Pored toga, morate biti spremni da se promenite, da se prilagodite, da prihvatite kompromise i da ne budete posesivni. Blizanci ne vole da se osećaju ograničeno i vole slobodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.