Tumačenje horoskopa po stepenima: Vaga

0-ti stepen je kritični stepen, donosi probleme u braku, mada se mnogi ne venčavaju, imaju veoma neobične stavove i želje. U poslu su tajanstveni i vole slobodu.

3-ći stepen obezbeđuje mnogo praktične agresivnosti, ali i ograničeno polje interesovanja. Novac brzo dolazi i odlazi, u braku su evidentne razlike, ali i oni se ne trude da to isprave!

14-ti stepen ukazuje na tvrdoglavost i dobru sposobnost procenjivanja karaktera. Vole da nameću zakone, a ponekad skloni i bezakonju, ako je stepen afliktovan.

29-ti stepen veoma su kreativni, ali to najviše dolazi do izražaja u njihovom domu. Bračni odnosi su ovde vrlo nekonvencionalni i neobični!

Tumačenje horoskopa po stepenima
Tumačenje horoskopa po stepenima

Tumačenje horoskopa po stepenima: Škorpija

0-ti stepen nosi probleme u području braka, ali oni uvek vide tračak nade da se to poboljša. Moćan i povoljan stepen, prilično osetljiv i strastven. Muzikalnost!

3-ći stepen imaju osobe neumorne, koje poseduju veliku moć volje, prodorne, izdržljve, pronicljive i rezervisane.

15-ti stepen poseduje neobinu prirodu na polju kreativnosti, ljubavi i dece. Ovaj stepen je povezan takođe i sa eksplozijama i bombardovanjem. Centar regeneracije!

29-ti stepen predstavlja moćan stepen! Ovo su energični ljudi, koji mogu da urade velike stvari! Fiksna zvezda Bungula ovde daje jasnu poziciju, dobre prijatelje i mnogo koristi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.