Home Horoskop LETNJI HOROSKOP: Otkrijte kakva vas uzbuđenja i iznenađenja u ljubavi očekuju od...

LETNJI HOROSKOP: Otkrijte kakva vas uzbuđenja i iznenađenja u ljubavi očekuju od juna do avgusta

3524
0

Leto je vreme za nova dešavanja… Ovnove i Lavice tokom leta 2016. čekaju uzbudljive akcije i prilike, piše cosmopolitan.rs.

 

Ovan

Letnji meseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već menja u prvi danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vreme za odmor biće početkom avgusta kada će puni elana želeti da se nedelju ili dve potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima! ŠTA ZNAČI BITI NIMFOMANKA: Žene sa preteranom seksualnom željom, nikad im nije dosta!  

Bik

Leto je vreme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promenu? E sada je došlo vreme da iskoračite i napravite veliki korak koji će i te kako uticati na vašu budućnost! Prve nedelje jula su vam idealni za odmor kako bi napunili baterije za uzbudljivi ostatak leta! Jedna Vodolija već duže vreme želi vašu naklonost, možda će avgust biti vreme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu! [otw_is sidebar=otw-sidebar-7]  

Blizanci

Iako je jun vaš mesec tokom ovog perioda ništa bitno nećete završiti. Tačnije, vama će leto biti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni kada vas očekuju važne odluke i projekti! Kada je ljubav u pitanju, avgust vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnike. Idelana spoj za vas je Lav, a tokom avgusta možete imati divne zajedničke trenutke!

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.