Home Horoskop HOROSKOPSKI VODIČ ZA MUVANJE: Na šta se prima svaki znak a od...

HOROSKOPSKI VODIČ ZA MUVANJE: Na šta se prima svaki znak a od čega beži glavom bez obzira

2228
0

Postoje brojne stvari koje mogu da vam pomognu da smuvate nekoga. Od društvenih mreža do zajedničkih poznanika, međutim, da li nam je potrebno još dodatne pomoći? Zvezde kažu da jeste.

 

Ovan

Uzbuđuje ih: Put do Ovnovog srca vodi kroz njegovu glavu jer će svoju naklonost pokloniti osobi koja je pametna, ali nije superiorna u odnosu na njih. Uživaju u društvu osobe koja je uvek raspoložena za izazov, ineligentna i zabavna za razgovor. Izbegavajte: Iako se divi osobi koja je u formi, to ne znači ništa, ako iz njenih usta ne izlaze pametne stvari. Ovnovi takođe ne vole osobe koje guše druge svojim potrebama, preterano emotivne i one koje su toliko zaokupljene sobom da drugima uopšte ne postavljaju pitanja.
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net
 

Bik

Uzbuđuje ih: Bikovi vole seksi telo, osobu koja se lepo oblači i koja se smeje njihovim forama. Izbegavajte: Istog trenutka će izgubiti interesovanje ako ste aljkavi i preterano zahtevni.  

Blizanci

Uzbuđuje ih: Bukvalno će poludeti za vama, ako odlučite da se pravite neosvojivim. Privlače ih ljudi koji su uvek raspoloženi za sve, koji se ne boje kontakta očima i daju im puno slobode. Izbegavajte: Ne kolutajte očima prema njima, to će ih razbesneti. Nikako im nemojte reći da njihovo mišljenje nema važnost i težinu, a definitivno ćete ih ohladiti, ako ih stalno prekidate, isuviše ste posesivni, stalno se žalite i imate loš dah iz usta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.