Home Horoskop HOROSKOP: Otkrijte bez koje 3 stvari svaki znak ne bi mogao da...

HOROSKOP: Otkrijte bez koje 3 stvari svaki znak ne bi mogao da živi

1471
0

Kome je potrebna sigurnost, a kome putovanja?

 

OVAN

NEZAVISNOST – Potrebna vam je sloboda delovanja i da nikome ne morate da polažete račune. Ne podnosite da vas neko na nešto prisiljava ili kontroliše. KRETANJE – Vi jednostavno morate da ‘zujite’ okolo, pa vam je akcija često važnija od samog rezultata. Gom,ilanje obaveza vas previše ne zabrinjava, naprotiv, i godišnji odmor često koristite za rad. VLAST – Ne možete da budete zadovoljni ako ne komandujete drugima, a kako ste uvek puni inicijative, idealan ste vođa. PRAVI MUŠKARCI GLEDAJU SAMO OVAKVE ŽENE: Oni traže ove osobine (treća je presudna)  

B I K

SAN – To je osnovna potrebasvakog Bika. Na spavanje bi trebalo da idete uvek u isto vreme i da izbegavate neprospavane noći. ISHRANA – Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate. Ali, ljubav prema hrani može da vas dovede i do viška kilograma. Kada do toga dođe, snaga vaše volje može da odigra značajnu ulogu. HEDONIZAM – Uživate u svemu što je lepo, ali isto tako imate potrebu da taj osećaj podelite sa onima koje volite.  

BLIZANCI

SLOBODA – Sloboda vam je neophodna zbog vaše znatiželjne prirode, pa se odlično snalazite i u neočekivanim situacijama. INTELIGENCIJA –Vaša izoštrena inteligencija, prilagodljivost i brzi refleksi čine vas sposobnim za obavljanje različitih poslova. KOMUNIKACIJA – Najsrećniji ste kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.