Vodolija

Ljubav:

Grupisanje tri planete, Jupitera, Saturna i Plutona ‘iza vaših leđa’, u znaku Jarca na neki način će biti priprema terena za ono što će tek u 2021. ući u vaš život. Stoga iskoristite period kako biste napravili retrospektivu svog ljubavnog života, osvestili svoje strahove i nesigurnosti koji vas koče da biste živeli punokrvniji ljubavni život. Ovo je vreme kada biste mogli i nešto privesti kraju, odnosno jasno shvatiti šta želite, a šta ne u svom privatnom prostoru. Neke tajne kao i sve što je potisnuto i skriveno izaći će na površinu, pa ako se upustite u tajnu ili zabranjenu vezu nećete moći dugo da je skrivate. Povremeno će vas zbunjivati okolnosti u ljubavnom životu. Taman kada nešto odlučite ili odaberete, dogodiće se nešto što će vas navesti da se zapitate da li je to zaista ono što želite. Evidentno je i da ćete se dosta žrtvovati za druge ili pomagati nekim ljudima, ali nemojte pritom zaboraviti na sebe i svoje potrebe.

Posao i novac:

Imate sve veću potrebu da pobegnete od zahtevnih poslova, prevelike odgovornosti i radite nešto mirnije, posao koji će vam ostavljati više vremena za privatni život. Ovo može biti i vreme za preseljenje u drugu državu, ako imate takvih planova, kao i za obavljanje poslova kojima na neki način pomažete drugim ljudima. Pojaviće se nove ideje o tome gde se vidite u neposrednoj budućnosti, a Jupiter u 12. kući kao da vas štiti od problema i pokazuje vam put.

Slušajte svoju intuiciju i nemojte činiti ono što vam drugi govore, već ono što vi mislite da je dobro za vas.

Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine
Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine

Ribe

Ljubav:

Biće mnogo manje neizvesnosti i nejasnoća. Planete će obogatiti vaš društveni život, ali i vas promeniti. Osobe koje nisu dobre za vas, kao i veze koje su bile loše, naprosto će nestajati iz vašeg života. Ono što ste dugo čekali, sada bi se moglo ostvariti. Vaši snovi postaju stavrnost. Imaćete puno udvarača, a nova ljubav mogla bi početi kao prijateljstvo. Možda će vas zainteresovati osoba koja je uspešna u svom poslu ili neko ko je znatno mlađi ili stariji od vas. Ako ste u vezi ili braku, period omogućuje da nadoknadite neke propuste i učvrstite vezu. U tome će vam pomoći i ispunjenje nekih zajedničkih planova kojima ćete graditi svoju budućnost udvoje.

Posao i novac:

Poslovne okolnosti će se poboljšati, vaše poslovne perspektive će se proširiti. Uz pomoć prijatelja i ljudi koji veruju u vas i vaše mogućnosti, napredovaćete više nego što možete i naslutiti. Sada vam baš ništa ne stoji na putu, pa čak ni sopstveni strahovi. Svesni ste svojih poslovnih vrednosti i možete ostvariti puno. Osim toga, ovo je vreme za širenje mreže poslovnih kontakata. Možete imati koristi od poslovnog umrežavanja, od udruživanja s osobama koje imaju iste ili slične ciljeve kao i vi. Od jula pa sve do kraja godine očekuje vas pojačana radna aktivnost, a primetićete i kako se mnogo toga događa na polju finansija.

ehoroskop.net/atma.hr/stil.kurir.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.