Vaga

Ljubav:

Ovo bi mogao biti jedan od onih perioda u životu u kojem svodite račune, u kojem odlučujete što i kuda dalje. Verovatno ste već primetili da su neke osobe otišle iz vašeg života i da se vaš privatni život jako promenio. Ako ste u dugoj vezi ili braku, moglo bi doći i do većih problema ili kriza koje će narušiti poverenje. Možda ste i pristajali na manje nego što zaslužujete ili bili u vezi s osobom koja vam nije mogla dati ono što vama treba. Sada je pred vama 6 meseci vrlo intenzivnih i burnih ljubavnih iskustava koje će ne samo uroditi novih spoznajama, već i možda novom ljubavnom pričom koja će vas odmaknuti od prošlosti i stalnog vraćanja unatrag. Možda ta nova osoba neće doći u vaš život kako bi tu ostala, već samo kako bi vam pomogla da se odmaknete od odnosa u kojem je nestalo ljubavi i bliskosti. Ako ste sami, izdvojite vreme za istraživanje, sve dok ne pronađete onu osobu za koju ćete moći da kažete– e to je ona prava!

Posao i novac:

Pokušajte da izdržite jer će nakon ove godine sve krenuti nabolje. Saturn i Pluton u Jarcu već duže vreme testira vašu izdržljivost. Verojatno je bilo nekih problema na poslu i u porodičnom životu, a sada je vreme da podvučete crtu, zauzmete stav i donesete konačnu odluku. Shvatićete da vam možda okolnosti na poslu postaju sve teže izdržive, pa ćete ili pokušati da radite nešto privatno ili se baciti u potragu za novim poslom. Što će godina više odmicati to ćete biti svesniji da privodite kraju jedan poslovni ciklus i da je vreme za nešto sasvim novo.

Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine
Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine

Škorpija

Ljubav:

Period bi po svim astrološkim parametrima trebao biti za vas uspešan i produktivan i to na svim područjima života. Kroz ljubavni život vam dolazi više zadovoljstva, ali i novih prilika. Moguće je i da se nađete u jednom ozbiljnom iskušenju, odnosno da vas privuče osoba koja je potpuno drugačija od vašeg idealnog tipa partnera i to će vam biti jako intrigantno i uzbudljivo. Pitanje je koliko ćete biti u stanju da održite vernost, ali ako zaista volite svog partnera, sigurno je da ćete doneti dobru odluku. Sada možete da učvrstite odnose s osobama do kojih vam je stalo i unesete neke nove sadržaje u svoju vezu ili brak, možda i započeti zajednički život s voljenom osobom.

Posao i novac:

Vrlo plodan period je pred vama. Puno ćete raditi, ali trud koji ćete ulagati u posao će vam se višestruko isplatiti. Dosta je naglašeno polje honorarnih poslova, putovanja, kao i rada i saradnje s medijima, obrazovnim ustanovama. Imate puno toga da ponudite drugima, stoga radite na ličnoj promociji, širite i razmenjujte svoje ideje, pišite, učite, pohađajte predavanja i edukacije kojima možete obogatiti svoje znanje. Odličan kraj godine. Shvatićete koliko vaš rad vredi i koliko ste korisnog znanja usvojili u protekle dve godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.