Blizanci

Ljubav:

Vaš ljubavni život mogao bi proći kroz fazu transformacije. Ono što je dosad bilo, moglo bi da se promeni. Kao da dolazite do tačke u kojoj nema povratka i shvatate da je nužno doneti odluku. Novac i odnos s partnerom biće jako isprepleten, na način da ćete tu morati postići neki dogovor. Ovo je i period u kojem biste mogli prekinuti odnos ili se upustiti u tajnu vezu. Samce će češće nego inače ‘obletati’ zauzeti udvarači, a na šarm jedne takve osobe mogli biste pasti od leta. Pred vama je vrlo intenzivan ljubavni period i ako ste svesni manjkavosti svog odnosa, vreme je da se prihvatite posla i zajedničkim snagama oporavite svoj brak ili vezu. Ako u tome ne uspete, lako je moguće da se pojavi treća osoba koja će dodatno uzdrmati temelje vašeg odnosa. Zato je jako važno da shvatite šta i koga želite i da svoju energiju ulažete u ono što doživljavate kao vrednost. Beg od stvarnosti vas neće daleko dovesti. Avgust obećava mnogo uživanja i strasti. Očekuje vas vruće, možda i nezaboravno ljeto.

Posao i novac:

Novac i imovina biće neke od važnijih tema. Ali nije samo reč o novcu koji zarađujete, već i o resursima drugih ljudi, dakle o nasledstvu, imovini, novcu partnera i članova porodice. Čini se kao da nešto tražite ili očekujete od drugih – neku podršku, pomoć. Mnogi bi u tome mogli i uspeti, naročito ako se u dogovoru sa članovima porodice upuste u neke veće finansijske transakcije ili kupoprodaje. Ako tražite dodatni posao ili novi izvor prihoda, dobro pazite na prilike koje će vam stizati tokom jula i avgusta.

Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine
Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine

Rak

Ljubav:

Sudeći po planetarnim uticajima, pred vama je period odluke. Kakva odluka je po sredi, najviše zavisi od situacije u kojoj se trenutno nalazite. Loši odnosi neće preživeti. Napuštate sve ono što vas opterećuje ili guši. Istina je da ćevam neke okolnosti izazvati pritisak, ali to će biti neminovno kako biste napokon stavili tačku iza nekih odnosa koji su davno izgubili vrednost za vas i nemaju perspektivu u budućnosti. Jako je važno da se zaštitite od osoba koje vas iscrpljuju i kradu vam energiju. Raskrstite sa prošlošću, a svaki povratak unatrag pokazat će vam da tamo više nema nigečega za vas.

Možda vam upravo novo poznanstvo omogući da odete iz odnosa koji vam predstavlja teret ili vas novi posao ili kvalitetniji životni sadržaji odmaknu od mesta koja vas ispunjavaju tugom i brigom. Vreme je za puštanje i otpuštanje starih navika, strahova i nesigurnosti. Vreme je za buđenje i shvatanje da za vas dolazi bolje sutra, samo to morate dopustiti sebi.

Leto, najviše avgust budi strasti i privlačnost prema osobi koja će vas osvojiti svojom samouvrenošću.

Posao i novac:

Ponekad će vam biti teško da izbalansirate između zahteva privatnog i poslovnog života. Očekuju vas veće odgovornosti i neki novi poslovi koji vam neće ostaviti mnogo slobodnog vremena. Shvatite to kao konačno rešavanje nekih problema iz prošlosti i put u novu i perspektivniju budućnost. Učite da određujete prioritete i odmaknite se od osoba koje vam oduzimaju vreme i energiju za ono što vam je bitno. U vaš će život ući i ljudi koji će vas ohrabriti da pokrenete neke poslove ili inicijative koje duže vreme odlažete.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.