Lav

Ljubav:

Pred vama je ljubavno turbulentan period, vreme novih mogućnosti i velikih iskoraka napred. Zanimljivo je i to koliko će vaš privatni i poslovni život biti isprepleteni. Lako je moguće da s partnerom pokrenete neki posao ili uđete u neke nove investicije privatnog ili poslovnog karaktera. Biće i razdoblja nestabilnosti u kojima ćete se pitati jeste li dobro izabrali, idete li u pravom smeru? Moraćete da se prepustite i idete iz dana u dan, te odlučivati shodno okolnostima koje će vam se otvarati po putu. Ako ste sami, moguće je da vam se svidi osoba s kojom radite ili da uđete u vezu s osobom koja je jako posvećena poslu i karijeri, pa mu neće ostajati mnogo vremena za privatni život. Međutim, vreme koje ćete provoditi zajedno biće vrlo uzbudljivo, čak i romantično. Veze u kojima nema povjerenja i stabilnosti, neće izdržati test stvarnosti.

Očekuje vas jako lepo leto, a naročito će biti uzbudljivi jul i avgust koji će probuditi strasti. Zaljubljenost može čak dovesti i do braka i to na sasvim neočekivan način, gotovo preko noći.

Posao i novac:

Pokušajte da pronađete zdraviju ravnotežu između rada i odmora. Naime pred vama je vreme novih poslovnih projekata i obaveza koje će biti u porastu. Stoga će biti važno da se dobro organizujete i određujete prioritete. Može doći i do nekih promena na poslu koji trenutno radite, najviše u opisu posla ili u kadrovskoj strukturi firme u kojoj ste zaposleni. Neki od vas će se ohrabriti i krenuti putem privatnog preduzetništva. Jako je aktualno ulaganje u nekretnine, a takvi poslovi bi vam u budućnosti mogli doneti značajnu finansijsku dobit. Ako ulazite u poslovna partnerstva, dobro osigurajte to poslovanje s pravne strane.

Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine
Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine

Devica

Ljubav:

Ulazite u doba preporoda, kada se povećavaju prilike za ostvarenje boljeg i srećnijeg ljubavnog života. Štiti vas Jupiter koji će obogatiti vaš društveni život. Mogli biste više izlaziti, uživati, upoznavati nove ljude, a večernji provodi i proslave biće značajna mesta za zanimljive susrete. Možete započeti novu vezu, zaljubiti se, ali isto tako se i ostvariti kao roditelj. Lako je moguće da vas privuče osoba koja je mlađa od vas i koja će vas probuditi. Imaćete utisak da ste se ponovo rodili, da uživate kao što to dugo niste. Nije isključeno i da vam se u život vrati netko iz prošlosti, odnosno da obnovite vezu iz mladosti ili s osobom s kojom ste prekinuli sve kontakte pre nekoliko godina. Uprkos povremenim padovima i nezadovoljstvima, za vas je ovo važna, pa i srećna godina za ljubav. Sve zavisi o tome koliko ste se spremni da se upustite u nepoznato.

Posao i novac:

Poslovne prilike će se poboljšati, isto kao i finansijska situacija. Otvaraju se nove mogućnosti za rešavanje i stabilizaciju egzistencije. Pratiće vas sreća, stoga obratite i više pažnje na nagradne igre. Imaćete i više samopouzdanja i sigurnosti u sebe. Stižu i nagrade za minuli trud i rad. Zanimljivo je da vas posao neće toliko zamarati, odnosno ostavljaće vam dovoljno vremena za ono što će vam biti najvažnije – a to su ljubav i dobar provod. Novac će mnogo lakše ulaziti u vaš život. Stižu nove poslovne odgovornosti koje će zahtevati veću posvećenost radu, a uloženi trud će vam se isplatiti kroz godine koje dolaze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.