Godisnji horoskop za 2022
Foto: Freepik.es

Naredni period nam donosi mnoge prilike, a na nama je da ih iskoristimo. Kakva će godina biti zavisi isključivo od nas i poteza koje povučemo

Period do kraja godine će astrološki i energetski biti vrlo intenzivan. Dešavaće nam se nepredviđene situacije, samo kako bismo shvatili šta nam je zaista važno i bitno. Merkur je u retrogradnoj fazi do 12.7. u Raku i opet od 14.10. do 3.11. u Vagi. Sve što je skriveno ispod tepiha moglo bi izaći na svetlo dana. Tranzit Marsa znakom Ovna, koji će trajati do 6.1. 2021. donosi vreme akcije i brzine. Znakovi koji će najviše biti zahvaćeni promenama su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi.

Merkur je u retrogradnoj fazi do 12. jula u Raku i od 14. oktobra do 3. novembra u Vagi. U tim razdobljima računajte na poteškoće u komunikaciji. To su i vrlo važni dani za posmatranje onoga što se odvija u vašem životu. Sve što je skriveno ispod tepiha moglo bi izaći na svetlo dana. A povratak u neka bivša iskustva, u nešto što ste mislili da ste ostavili iza sebe daće vam korisne informacije o tome ima li tu nešto još korisno i pametno za vas.

Važno je spomenuti i dugotrajni tranzit Marsa znakom Ovna koji će trajati do 6. januara 2021. To je vreme odlučnosti, akcije, brzine i inicijative.

Ovan

Ljubav i odnosi:

Kako će se razvijati vaša ljubavna priča najviše će zavisiti o tome u kakvoj ste situaciji. Ako ste u lošem braku ili vezi koja vas ne zadovoljava, lako je moguće da se kriza produbi i podstakne vas da u drugoj polovini godine da donesete odluke koje će biti ključne za vašu budućnost. Nestabilni i nezdravi odnosi teško će preživeti ovu godinu, ali to će biti samo vaša ulaznica u bolji život, tako da nemojte predugo tugovati ako iza sebe ostavite vezu koja vas je energetski potrošila jer vas čeka nešto bolje. U zdravim vezama biće važno pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Odvajajte vreme za porodicu i svoje najbliže. Biće i prilika za flert, naročito tokom leta, a i jesen će biti vrlo burna, strastvena jer ćete biti osvajački raspoloženi. Ako ste sami pazite da u svoj život ne primite nekoga ko vas ne zaslužuje.

Posao i novac:

Pred vama je dinamično i zahtevno poslovno razdoblje. Zbog tranzita tri spore planete u Jarcu (Saturn, Pluton i Jupiter) po vašoj prirodnoj 10. kući karijere i statusa, izazovi i prilike biće vaša svakodnevnica. Moguće je napredovanje koje će vam otvoriti Jupiter, ali kroz sve to od vas će se očekivati i profesionalnost, zrelost i odgovornost. Moći ćete da ostvarite mnogo toga uz spomenute uslove. U ovom periodu Mars u vašem znaku dodaće više aktivnosti u svakom pogledu, tako da ćete biti i više nego zauzeti. Vaše mogućnosti biće velike i važne ukoliko postupite mudro i taktično, odnosno ako ne žurite i ne skačete pre nego što pogledate kuda sve vodi.

Od 29.6. do kraja godine Mars u vašem znaku pokrenuće vas i dati vam silnu energiju koju treba znati kako sa kontrolišete. Moći ćete puno toga uz uslov da olabavite kad treba. Pazite da ne pregorite.

Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine
Saznajte šta vas čeka od jula do decembra: Veliki horoskop do kraja 2020. godine

Bik

Ljubav i odnosi:

Pred vama je period renoviranja ljubavnog života i vaših odnosa. Uran je u vašem znaku i s njim pomerate granice, doživljavate nova iskustva. Sve je neobično, pomalo i neočekivano, pa može doći do naglih razdvajanja, ali i spajanja. Jupiter u Jarcu obećava više srećnihh prilika. Samci bi sreću mogli pronaći u drugom gradu ili s osobom koja puno putuje ili je pak stranac. Biće više optimizma i za one koji su u braku i vezi. Moći ćete jasnije da vidite prednosti svog odnosa, a nedostaci neće toliko dolaziti do izražaja. Nekima bi period mogao doneti drugi brak, odnosno poznanstvo i vezu s osobom koja bi mogla sa se završi ozbiljnom vezom ili brakom. No Uran u vašem znaku traži slobodu i oslobođenje, zato će neka razdvajanja biti neizbežna, bez obzira radi li se o ljubavi, prijateljstvu ili porodici. Odluku ćete doneti naglo, a upravo bi vam to razdvajanje moglo doneti u život i neke nove prilike za ostvarenje ljubavnog zadovoljstva. Tražite li flert, uzbuđenje, krenite u potragu za takvim iskustvom u julu.

Posao i novac:

Okolnosti u vašem poslovnom životu će se poboljšavati i bolje ćete iskoristiti prilike koje vam dolaze u susret. Tražite li neku promenu, bolji posao ili razmišljate o odlasku u inostranstvo– ovo je vaša godina. Dobri su aspekti za učenje, obrazovanje, profesionalno usavršavanje. Upravo bi vam ulaganje u znanje ili prekvalifikacija mogli otvoriti neka nova vrata u budućnosti. Važno je da ne stojite u mestu i ne čekate da se nešto promeni samo od sebe. Pokrenite stvari, krenite u potragu za boljim statusom, boljim poslom, većim primanjima. Ako radite posao koji vas zadovoljava, možete napredovati, odnosno primiti neke zasluge ili priznanja za dobro obavljen posao. Za razliku od godine na izmaku, predstojeća bi mogla doneti i povoljnije prilike na finansijskom planu. Biće u mnogo perspektivnijem i stabilnijem materijalnom stanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.