Merkur u Biku od 27. aprila do 11. juna 2020: Tvrdoglavost i nesklonost kompromisu biće naglašeni. Ne pletite negativne scenarije u svom umu, otežaće vam napredovanje prema cilju
Merkur u Biku od 27. aprila do 11. juna 2020: Tvrdoglavost i nesklonost kompromisu biće naglašeni. Ne pletite negativne scenarije u svom umu, otežaće vam napredovanje prema cilju

Merkur je 27. aprila ušao u znak Bika i prilično će uticati na način šta, kako i o čemu razmišljamo te kako komuniciramo. U Biku će se zadržati do 11. juna.

Dok je Merkur u Ovnu bio brz, aktivan i energičan, ovaj Merkur poprima karakteristike Bika kojem treba vremena da razmisli, procesuira i tek potom izgovori, piše astrolog Julijana Oremović.

Vrlo je razuman, praktičan, racionalan, potrebno je sada svoje stavove potkrepiti dokazima, konkretnim primerima.

Reci ono što jeste i budi uvjerljiv.

Cenim zdrav razum.

Nemoj mi govoriti o onome što je bilo ili onome što će biti, razgovarajmo o onome što je sada.

Ne verujem dok ne vidim.

Komunikacija postaje sporija i opreznija. Treba stati iza onog što govorimo i potkrepiti to i delima. Reči bez dela nemaju težinu, pa ni značaj. Budite strpljivi u čekanju odgovora na postavljena pitanja.

Horoskop od 21. aprila do 21. maja 2020: Otkrijte šta vas čeka u periodu boravka Sunca u Biku

Više smo usmereni na novac, egzistenciju, hranu i materijalnu stranu života. Misli nam idu u tom smeru. Češće razgovaramo o tim temama, delujemo u tom smjeru, donosimo neke odluke.

Nekad će biti teško uveriti druge u ispravnost ili istinitost stavova. Tvrdoglavost je naglašena, kao i nesklonost kompromisu. Ne ulazite u rasprave s osobama koje nisu spremne na dogovor i saradnju. To bi sada moglo biti uzaludna potrošnja energije.

Postoji potreba za odlaskom u prirodu, više se bavimo uzgojem bilja, prirodnim pripravcima, baštom.

Pripazite na vrat, grlo, neka vam hrana ne bude uteha.

Mesečev horoskop do 22. maja 2020: Riba ne želi više da ćuti, Devica se iz Pepeljuge transformiše u princezu, Rak ushićen

Danas i sutra (27. i 28.4.) biće u izazovnom aspektu sa Saturnom što može prouzrokovati neke blokade u ispunjenju ciljeva. Naći ćemo se pred jednim problemom koji nam izaziva osećaj težine, a koji je sada dobro rešiti. To mogu biti finansijski problemi, svađa s bliskom osobom, ponavljanje nerešene situacije iz prošlosti ili kritike koje dolaze od strane autoriteta, starijih osoba.

Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke

Dobro je ovih dana posmatrati svoje misli. Ne pletite u svom umu negativne scenarije. On nam nekad otežava napredovanje prema cilju jer smo puni strahova i nepoverenja koji upravo dolaze iz njegove ‘kuhinje’.

Ne držite se onih opcija koje vam štete. Uputite konstruktivnu kritiku na račun osobe koja vas svojim ponašanjem ugrožava. Udaljite se od ljudi koji vam kradu energiju svojim samosažaljevanjem. Sebičnost i škrtost nas takođe mogu uznemiriti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.