Horoskop za tranzitni Merkur u Biku: Saznajte šta očekuje svaki znak od 27. aprila do 11. juna 2020. godine
Horoskop za tranzitni Merkur u Biku: Saznajte šta očekuje svaki znak od 27. aprila do 11. juna 2020. godine

Mnogi horoskopski znakovi će pozitivno reagovati na tranzitni Merkur u Biku

Ovnove Merkur u Biku podstiče na razmišljanje o novcu, razmišljaće o kraćim putovanjima ili češćim susretima sa prijateljima. Ovaj tranzit nesumnjivo donosi bolju situaciju na polju svakodnevnice.

Bikove stavlja u poziciju razmišljanja o samima sebi, o novcu koji ulažu u sebe, dok neko novo poznanstvo može postati nešto više od ovoga što je sad.

Blizancima donosi bavljenje svojim podsvesnim, neki duži put u inostrastvno ili rešavanje nekih koja se tiču pitanja doma i porodice.

Zvezde im neće biti baš naklonjene u vladavini Bika: Ova 3 horoskopska znaka očekuje težak i rizičan period do 20. maja 2020. godine

Rakovima preusmerava energiju sa posla i karijere na polje zarade novca putem nove pozicije, naplatu projekata ali povezivanje kroz neke grupe ili kroz prijatelje.

Lavovima donosi komunikaciju, pregovore ili aktivaciju po pitanju polja karijere i statusa, može doneti i novac putem nekog posla ili zaradu koja se čekala malo duže.

Devicama donosi neko usavršavanje, promenu na polju samopouzdanja i uverenja, spajanje ugodnog s pogodnim kao što je odlazak na službeni put uz dozu uživanja…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.