Zvezde im neće biti baš naklonjene u vladavini Bika: Ova 3 horoskopska znaka očekuje težak i rizičan period do 20. maja 2020. godine
Zvezde im neće biti baš naklonjene u vladavini Bika: Ova 3 horoskopska znaka očekuje težak i rizičan period do 20. maja 2020. godine

Evo koja 3 znaka Zodijaka očekuje težak i rizičan period tokom vladavine Bika

Svako proleće je šansa za razvoj, novi ciklus života i povod za slavlje. Ovog proleće sitaucija je malo drugačija, piše Lovesensa.

Svedoci smo globalne krize i ceo svet se nalazi u jednoj velikoj izazovnoj situaciji, a vladavina Bika nekim znakovima Zodijaka doneće olakšanje, dok neke očekuje otežan period.

Sunce je ušlo u Bika 19. aprila i u ovom znaku će boraviti sve do 20. maja.

Kosmos nas tokom vladavine Bika testira i šalje nam četiri retrogradne planete – Jupiter, Venera, Saturn i Pluton.

Takođe, asteroid Palas koji je nazvan po grčkoj boginji Atini , takođe kreće retrogradnim putem u maju.

Venera je vladarka Bika, pa će u svojoj retrogradnoj fazi imati pojačan uticaj tokom vladavine ovog znaka.

Svetliju notu ovog perioda uspostavio je mlad Mesec koji je doneo dozu stabilnosti, zadovoljstva i višeg sistema vrednosti.

Evo koja 3 znaka Zodijaka očekuje težak i rizičan period tokom vladavine Bika:

ŠKORPIJA – izlazite iz zone komfora

Drage Škorpije, Bik je vaš polarno suprotni znaka, štpo znači da će vas izazvati da se suočite sa podvesnim delovima svog bića. Očekuju vas i naročite turbulencije na polju emotivnih odnosa, Sunce i Uran donose mračne varnice i uzrokuju sukobe.

Vaš planetarni vladar Pluton takođe će biti retrogradan u ovom periodu i utiče na vašu treću kuću komunikacija, misaonog procesa i neposredne razmene. Pluton vas suočava sa vašim moćima i snagom kako bi vas izbavio iz zone komfora. Na početku takva transformacija biće vrlo otežana, ali nakon oluje stižu predivni darovi.

STRELAC – očekuje vas veliko nerazumevanje

Fokus je na polju odnosa. Šta očekujete od svog partnera? Šta želite od trenutnih odnosa? Retrogradna Venera poljuljaće vaše emotivne odnose i promeniti dinamiku njihovog razvoja. Ali zapamtite – dobijate ono što dajete.

Sunce u Biku prolazi kroz vašu šestu kuću zdravlja i razumevanja. Moguće je da vaši stavovi i ideje neće odmah naići na razumevanje bliskih ljudi. Sačekajte sa donošenjem drastičnih odluka.

RIBE – pasivna agresija

Retrogradna Venera uzdrmaće vašu četvrtu kuću porodice i emocionalnih temelja. Mogući su porodični sukobi i nelagodnost u domu, ali najveći promašaj je da probleme gurate pod tepih. Razgovarajte sa članovima porodice o svemu što vas muči i pokušajte da pronađete kompromis.

Prisustvo Urana donosi revolucionalno ponašanje, sukobljene stavove ineusklađene emocije. Retrogradni ciklus je tu kako bi nas upozorio, promenio i usmerio na pravi put. Zato težite dobrim promenama i usavršavajte svoje biće na emotivnom i duhovnom planu. Mars uskoro ulazi u vaš znak Zodijaka, zato je važno da pametno iskoristite svoju energiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.