Dnevni horoskop za 15. jul 2020: Bolje finansije za Devicu, Ovan odlično, nova veza za Ribe
Dnevni horoskop za 15. jul 2020: Bolje finansije za Devicu, Ovan odlično, nova veza za Ribe

U ovoj lunaciji, mladom Mesecu na 3° Bika, vidimo sliku života u kome je duša centar postojanja.

Ovo je misija i smisao postojanja. Mesec u Biku je strpljiva duša, sposobna za ogromnu predanost, posvećenost, izdržljivost i konstantnost. Sposobnost da istrajava dolazi iz osećaja da se nalazi u svom i na svom, i da sve što je potrebno već ima, piše Emira Antonić za profesionalnaastrologija.com.

Život donosi obilje, duhovno i materijalno, samo pod uslovom da se raduje.

Poruke koje kolektivna svest širi su sve samo ne radost. Postizanje svesnosti jednog sistema postižemo upravo povezivanjem suprotnosti. Ovo je vreme buđenja svesti, istovremeno i savesti, preuzimanje odgovornosti za sebe i sopstvene potrebe, za ispunjenje svrhe i misije.

Bikovi, generalno, imaju vrlo jasnu svest o sebi i zbog toga ostavljaju snažan utisak na druge u vezi sa sobom i svojim željama.

U ovom vremenu Venera, vladarka Bikova nalazi se u znaku Blizanaca. Sada je vreme da se otpusti ta tvrdoglavost, da se pređe na jedan sistem lakoće, deljenja svega sa drugima a ne prikupljanja za sebe.

Zanimljivo je da je i Mars u vazdušnom elementu i podržava Veneru tokom ovog vremena transformacija. Ljubavni život kod Bikova ima tendenciju da zameni onu tvrdoglavu potrebu za „konkretnim stvarima“ za partnerov smisao za humor i inteligenciju. Primetićete da vam se sada sviđaju osobe koje su živog uma i koje ne daju odmah odgovor na sve, koje vas drže u nedoumici, igraju male igrice.

Radi boljeg utvrđivanja „nove forme ljubavi“, univerzum se pobrinuo, pa će Venera u ući u retrogradni hod od 13. maja sve do 26. juna, a u znaku Blizanaca će biti do 8. augusta. Znaći ovo neće biti skraćena verzija. Univerzum je ispoštovao Bikove i dao im dovoljno prostora za transformaciju, podrška za adaptaciju na Urana sada je kompletna. Uživajte, ali sada na malo drugačiji način!

Mesečev horoskop do 22. maja 2020: Riba ne želi više da ćuti, Devica se iz Pepeljuge transformiše u princezu, Rak ushićen
Mesečev horoskop do 22. maja 2020: Riba ne želi više da ćuti, Devica se iz Pepeljuge transformiše u princezu, Rak ushićen

Blizanci su ljudi sa kojima nikada nije dosadno. Oni vam postavljaju pitanja i daju odgovore bez da se ljute što ne učestvujete u tome. Venera će boraviti u znaku Blizanaca, počevši od 4. aprila pa praktično, naredna četiri meseca. Sada je prioritet na komunikaciji, razgovorima, razmeni ideja, zajedničkom učenju novih stvari na potpuno drugačiji način.

Vladar znaka Blizanaca je dugo bio uspavan u znaku Riba, a sada je taj Merkur na poslednjim stepenovima Ovna. Može vam se učiniti da vam je negde promaklo vreme pa ste požurili da nadoknadite. Brzina nije forma ovog vremena jer se može desiti ozbiljan energetski pad već 25. aprila što zahteva ozbiljno „resetovanje“ celog sistema.

Ovo može doneti i površnost u odnosu, ili da vam jednostavno promaknu važni emotivni trenuci. Partnerski odnos će takođe biti u fazi resetovanja, od kada Jupiter, vladar partnerskog polja krene u retrogradni hod 14. maja. To može potrajati.

Rakovi su kao i uvek glavni akteri mladog Meseca. U ovoj lunaciji je Mesec, kao njihov vladar, egzaltiran te se oni mogu osećati ushićeno ali to ne znači i užurbano. Ovo je jednom godišnje prilika da Rakovi uživaju.

S obzirom na to da je Venera u dvanaestom polju Rakova, ne bih savetovala da zadržavate emocije jer one će naći svoj put na „ovaj ili onaj način“. Kvalitet kanalisanja ovog mladog Meseca osvestićete u vreme punog Meseca koji će biti u znaku Škorpiona 7. maja, i neophodno je da budete alhemičari, da transformišete energiju sećanja u kreativnu energiju.

U vreme boravka tranzitnog Meseca u znaku Jarca 10. i 11. maja imaćete priliku da u okolnostima partnerskog odnosa kanališete neka vaša sećanja koja nikako da otpustite. To niste vi, to je genetsko nasleđe koje je prastaro i ne služi vam, samo vas sputava da se u potpunosti razvijate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.