Home Horoskop Vladavina Bika će im biti najradosniji period u ovoj godini: Ova 3...

Vladavina Bika će im biti najradosniji period u ovoj godini: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 20. maja 2020.

116
0
Vladavina Bika će im biti najradosniji period u ovoj godini: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 20. maja 2020.
Foto: freepik.es

Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini – ova 3 znaka očekuje velika sreća!

Period vladavine Bika počeo je 19. aprila i trajaće sve do 20. maja, a evo kojim znakovima Zodijaka će vladavina ovog zemljanog znaka doneti lepotu života i pozitivne promene u narednim danima, piše Lovesensa. Broj zanimljivih tranzita tokom vladavine Bika počinje da raste. U ovom periodu četiri planete postaju retrogradne – Venera, Jupiter, Saturn i Pluton. Iako nam je poznato da retrogradne faze planeta donose negativnosti i senke, ovaj period i neće biti toliko rizičan, jer planete neće imati svoj potpuni retrogradni potencijal. Pluton je prva retrogradna planeta u ovom nizu, svoj put počinje 15. aprila, Saturn 11. maja, Venera 13. maja i Jupiter 14. maja 2020. godine. Takođe, od 22. maja vlada energija mladog Meseca u znaku Bika i donosi slatke ukuse pozitivne transformacije, rad na sebi i svom usavršavanju. Evo za koga će vladavina Bika biti najradosniji period u godini:

BIK – slavite solarni povratak u vaš znak i osećate se sjajno

Srećan rođendan, dragi Bikovi. Ima toliko puno stvari na kojima treba da budete zahvalni. Sa retrogrdnom Venerom, koja je vladarka vašeg znaka, stiže vam sreća u drugom astrološkom polju koje simbolizuje fiannsije i strasti, a kosmos je spreman da vam pozitivno odgovori na mnoge zahteve. Retrogradni Pluton uticaće na vašu devetu kuću, odnosno polje nade, edukacije i preduzetništva. Saturn i Jupiter u retrogradnoj fazi doneće vam nove mogućnosti i spiritualno usavršavanje.
Vladavina Bika će im biti najradosniji period u ovoj godini: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 20. maja 2020.
Vladavina Bika će im biti najradosniji period u ovoj godini: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 20. maja 2020.

DEVICA – sijate najlepšim svetlom, vaši talenti dolaze do izražaja

Posao vam je na vrhu liste prioriteta, a naročita sreća na polju karijere očekuje vas tokom vladavine Bika. Vi gledate unapred, ka novim horizontima i reflektujete želje koje ste odavno želeli da ostvarite. Retrogradna Venera osvaja vašu desetu kuću – autoriteta, položaja, javnog nastupa, reputacije i uspešne sudbine. Nadate se da će se planovi na koje se fokusirate ostvariti – i zaista hoće! Retrogradna Venera će se odnositi na odražavanje i reviziju vaših najnovijih poduhvata u karijeri, posebno ako niste dobili odgovarajuću nadoknadu za svoj trud. Razgovori između vas i autoriteta, s obzirom na vašu vrednost i radnu etiku, takođe bi mogli imati sjajan tok. Retrogradni Pluton uzdrmaće vašu petu kuću slave. To znači da ćete napredovati zahvaljujući isključivo vašim sposobnostima koje ste više puta pokazali.

JARAC – sjajne unutrašnje promene

Dragi Jarčevi, svakodnevno ste radili na svojoj pozitivnoj transformaciji i priznajemo – daleko ste dogurali. Vaš strogi vladar Saturn će tokom vladavine Bika začarati vašu drugu kuću koja simbolizuje finansije, vrednosti i samopoštovanje. Ovo je period kada razmišljate izvan okvira i velike prednosti vas očekuju na finansijskom planu. Pravite strategiju pri trošenju novca i tačno znate gde je priliv, a gde odliv sredstava. To će vam pomoći da ostvarite balans i napredujete na tom polju. Kada Jupiter i Pluton retrogradnim hodom prođu kroz vaš znak u aprilu, nema sumnje da ćete na umu imati mnogo sjajnih ideja i grandioznih planova. Ne postoji ništa što volite više od izazova, a ovo je prilika da se oslobodite i proživite svoj najbolji život. Ne gubite fokus – i što je još važnije, ne plašite se da će vas nešto poremetiti u samostvarenju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.