Dnevni horoskop za 22. maj 2020: Jarcu cveta ljubav, Rak da izbegava alkohol, Bik pred presudnom odlukom
Dnevni horoskop za 22. maj 2020: Jarcu cveta ljubav, Rak da izbegava alkohol, Bik pred presudnom odlukom

Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Za potpuniju astrološku sliku poželjno je pratiti znak u kome vam je Sunce, ali i podznak (ascendent), piše astrolog Suzana Ban za Večernje novosti.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

POSAO Ovih dana ćete se baviti završavanjem svega što ste u proteklom periodu propustili da obavite, kako na poslu, tako i kod kuće. Osim toga, sporazume lako postižete s partnerima i kolegama, solidarnost i timski rad napreduju, a vi u celom sistemu zauzimate mesto koje odavno zaslužujete. Ceo period vam može delovati prilično napeto, ali to je zbog toga što ste svesni da je ovo, na neki način, vaših pet minuta na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete fokusirali baš na svaki detalj.

LjUBAV Ovi dani obećavaju emotivna uzbuđenja. Odličan je trenutak za realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vreme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ne očekujte mnogo jer vam predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju da ispuni svoja obećanja. Ovo je razlog zbog koga ćete se, do kraja narednog perioda, osetiti pomalo izdano, ali ako budete strpljivi iz prolaznog zahlađenja izaći ćete kao pobednik.

ZDRAVLjE Ne preterujte sa slatkišima i grickalicama.

BIK (21. 4 – 21. 5)

POSAO Pred vama je značajan priliv energije koja vas vodi u pripremu velikih pobeda, ali na realizaciju svega još neko vreme ćete pričekati. Ovome su najviše izloženi Bikovi koji su rođeni u prvoj dekadi, ali i osobe kojima je ovaj znak na ascendentu. Bez obzira na generalno pozitivan trend, potrebno je obratiti pažnju na poslovne odnose. Ako u promene ne uđete milom, potreba da se nešto promeni može pokrenuti talas nekontrolisane energije koja se akumulirala čekanjem.

Horoskop od 21. aprila do 21. maja 2020: Otkrijte šta vas čeka u periodu boravka Sunca u Biku
Horoskop od 21. aprila do 21. maja 2020: Otkrijte šta vas čeka u periodu boravka Sunca u Biku

LjUBAV Sve oči su uprte u vas. Ukoliko ste u vezi ili imate porodicu, na neki način se osećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju sa osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama dobra prilika za kvalitetan odnos i ozbiljnu vezu.

ZDRAVLjE Pripazite se povreda.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

POSAO Puni ste sebe, pređašnja poslovna strategija daje rezultate. Međutim, iako u ovom periodu možete nagomilati značajnu svotu novca, opasnost vreba od nekakvog rizika, bilo da je u pitanju kocka ili poslovni potez u kome igrate na kartu sreće. Astro savet bi bio da se nikako ne upuštate u rizične aktivnosti, jer vam dolazi period u kome vas očekuje neplaniran trošak. Dakle, primirite se, nastavite s marljivim radom, a finansijske transakcije bilo koje vrste, ukoliko možete, odložite.

LjUBAV Komunikacija sa osobama koje se nalaze negde daleko. Osim toga, prijateljstvo može biti jednako važno za intimne odnose. Ukoliko ne želite da vam se jedan drugarski odnos pretoči u ljubavni, povucite se na vreme. Obrnuto, ukoliko gajite simpatije prema osobi za koju niste sigurni da li vas gleda kao prijatelja, ovo je pravo vreme kada je poželjno da preuzmete inicijativu i unesete novitete u taj odnos.

ZDRAVLjE Mogu vas mučiti alergije, kontrolišite šta konzumirate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.