Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke
Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke

Astro prognoze za maj 2020: Prvi maj kreće sa konjukcijom Merkura i Urana u Biku na šestom stepenu što će kod mnogih osoba doneti maksimalno korišćenje raznih okolnosti, brze akcije i odluke. Iznenadni preokreti i neki rezultati mogu biti fascinantni. Mnoge osobe mogu biti prosto hipnotisane nekim dešavanjima i spoznajama koje su ogromne moći. Pluton se kreće retrogradno od 25. aprila i biće ceo maj retrogradan u Jarcu što nam može dati prikrivenu duhovnu snagu, neku unutrašnju moć, strogost razuma i učvršćivanja birokratije.

Mesečevi čvorovi menjaju znake pa iz Raka-Jarca 0d 5. maja ulaze u Blizance-Strelca što će kod mnogih osoba izazvati potrebu za slobodom, kretanjem, razumevanjem, učenjem, primenom znanja, piše astrolog Željka Knežević. Problemi se mogu sagledavati iz više uglova, može doći do raznih pobuna, neobuzdanosti, divljeg ponašanja i svašta treba da se iskusi da bi se stiglo do još veće mudrosti. Saturn iz Vodolije kreće retrogradno 11. maja i daje nam šansu da još dobro utvrdimo gradivo. Zatim Jupiter kreće retrogradno u Jarcu od 14. maja da bi sačuvao svoju vlast, sproveo dogmatične dužnosti i naučio prave realne vrednosti. Venera kreće retrogradno u Blizancima od 13. maja što će kod mnogih osoba dati površnost, lepršavost, šarm, egzibicije, ljubaznost koja je hladna a emocije su dosta površne i nisu trajne, brzo prođu i zasite se.

Vladavina Blizanaca kreće od 20. maja gde se sve nekako pokreće. Mars izlazi iz Vodolije 13. maja i ulazi u znak Riba gde se može osećati izolovano i dosta konfuzno. Pun Mesec je 7. maja i u znaku Škorpije gde će doći do velikih transformacija. Mlad Mesec će biti 22. maja u Blizancima gde se pokreću novi počeci intelektualnih mišljenja i osećanja. Generalno gledano, velike promene nas čekaju u ovom mesecu na svim životnim poljima.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI?

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se mogu javiti lepe ideje za posao i novi vid zarade koja može biti na duži vremenski period. Kako se konjukcija Merkura i Urana dešava u vašem drugom polju tj. Biku, onda se možete baviti trgovinom svih namirnica i stvari koje su potrebne i neophodne za život.

Ako ste zaposleni onda očekujte oko sredine meseca razrešenje nekih nesporazuma dok u drugoj polovini meseca može biti sporosti u poslu zbog retrogradnosti nekih planeta. Početkom meseca imate neslaganja sa partnerom a već od 13. maja, kada Venera krene retrogradno, vi se udaljavate pa na kraju ipak zbližavate.

Slobodni Ovnovi bi mogli ući u neku tajnu vezu koja neće potrajati ili će vam se neko svideti a posle ćete saznati da je ta osoba zauzeta. Kada je zdravlje u pitanju, moguć je problem sa hormonima i cirkulacijom. Unosite vitamine i minerale, vežbajte.

Ljubavni horoskop za maj 2020: Romantičan period za Raka, Ovan se zaljubljuje u komšiluku, Jarac se muva preko društvenih mreža

Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke
Astro prognoze za maj 2020: Retrogradni Pluton u Jarcu daje unutrašnju moć, konjukcija Merkura i Urana u Biku brze odluke i iznenadne preokrete a mlad Mesec u Blizancima nove početke

BIK

Dragi Bikovi, za vaše nove ideje kada je posao u pitanju može doći do ograničenja usled nedostatka finansijskih sredstava da se vaši ciljevi sprovedu u delo. Pojedini Bikovi mogu imati uspešnu saradnju sa nekim ko je na položaju. Dosta planeta i aspekata je povoljno kada je posao u pitanju pa vam je ostalo da se samo vi uskladite sa svim situacijama, pa ako možete i da ih unapredite.

Potrudite se da dosta stvari realizujete u prvoj polovini meseca jer posle ima planeta koje menjaju znak ili kreću retrogradno pa će biti malo usporeno do zacrtanih ciljeva. Ipak, sam kraj meseca vam donosi dobar rezultat. Nezaposleni Bikovi bi mogli da se zaposle u svim vrstama usluga, menadžmenta i upravljanja finansijama. Kod zauzetih Bikova dosta je dobar sklad u odnosu, a u drugoj polovini meseca, usled poslovnih obaveza, imate manje vremena za sebe.

Slobodni bi mogli putem interneta i mnogih poznanstava odabrati odgovarajućeg partnera. Moguće je poznanstvo i preko prijatelja pa se možete kroz razgovore još više zbližiti. Mogući su problemi sa grlom, alergijama i disajnim putevima.

Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas je priprema nekog novog posla u tajnosti kako bi preduhitrili konkurenciju i krenuli prvi u nečem novom. Bilo bi odlično da radite nešto što je vezano za konsalting jer vam to donosi lep priliv finansija. Venera će biti negativno aspektovana od Neptuna pa može doći do nesporazuma sa poslovnim saradnicima, ličnog nastupa i nerazumevanje klijenata.

Da ne dođe do toga ne iznosite u javnost dok ih sami ne pokrenete praktično. Vaš vladar Merkur ulazi 11. maja u vaš znak što vam vraća vaše sposobnosti. U drugoj polovini meseca zbog retrogradnosti Venere, Jupitera i Saturna mnoge stvari se pokreću usporeno što može pomeriti neke vaše planove i datume. Od 13. maja Mars će vas angažovati na više strana pa možete biti iscrpljeni oko organizacije da sve stignete.

Nezaposleni Blizanci mogu radite nešto od kuće ili neki posao preko interneta povremeno. U prvom delu meseca vama je dosta skladan odnos sa partnerom dok u drugoj polovini meseca, ako ste imali problema, možete ih razrešiti kako emotivno tako i većim prilivom finansija. Slobodni Blizanci mogu preko interneta upoznati srodnu dušu. Pojedini Blizanci mogu obnoviti vezu iz prošlosti. Čuvajte se povreda, izbegavajte slatkiše.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.