Dnevni horoskop za 17. jun 2020.
Dnevni horoskop za 17. jun 2020.

Mesečni horoskop za maj 2020: Koga čeka prosperitet, a kome će ovo biti težak period?

OVAN

POSAO

Mars u Biku, simbol ambicije i incijative, impulsivnosti, samopuzdanja i odlučnosti nalazi se u znaku svog izgona. Šta ovo znači za Ovnove? Znači da postajete usporeniji i pasivniji. Imate problem da tokom maja ostvarite ciljeve. Pada vam inicijativa i radna energija. Postajete sputani što bi moglo dovesti do nezadovoljstva, a time i do pojave osećaja agresivnosti.

Reagujete sporo i trudite se da ostanete mirni, ali ćete biti vrlo svojeglavi. Sada gomilate u sebi sve ono što ne možete da ispoljite. Kada dođe vreme za ispoljavanje to će biti u vidu eksplozije. Zato nađite meru i redovno se oslobađajte negativnih emocija. Mars je u opoziciji sa Saturnom preko ose 2/8 i Bik/Škorpion. Upozorava na oprez sa novcem, pozajmicama i kreditima. Ako ste već opterećeni kreditom, tada morate pronaći solomonsko rešenje jer izgleda da ćete se naći u situaciji koja zahteva veliku veštinu da se prevaziđe.

Izazovan aspekt Venere i Neptuna u maju i julu 2020: Maštajte, ali držite noge na zemlji. Širom otvorite oči. Ne gubite sebe u odnosu

LJUBAV

Ovo je vreme u kome je eros naglašen pa je eros i sila koja pomiruje. Ako ste bili sa partnerom u svađi, sada se možete pomiriti. Ako ste bez partnera, sada ga ćete ga naći. U ovom periodu ćete zaista uživati u svim blagodetima koje ljubav nosi ako sami ne budete tražili probleme. Ovo je vreme kada možete srušiti ograde i uraditi sve za ljubav iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati da platite ceh ako budete preterivali.

Sada nije moguće razumno razmišljati, ali je moguće postaviti podsetnike kao što je Cezara podsećao sluga kada je ušao u Rim rečenicom koju mu je stalno ponavljao:“Seti se, ti si samo ljudsko biće“. Ovnovi koji su u braku imaće podršku partnera koji će biti odlučan, stabilan i pouzdan. Ne budite egocentrični već rešenja za nastale situacije prepustite njemu.

ZDRAVLJE

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Sunce vam daje dozu vitalnosti i čuva vas, popravlja vam kondiciju, ali kako imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi. Ovog meseca od pomoći vam je muzika za opuštanje.

Kad ascendent dominira: 4 situacije kada podznak ima neuporedivo jači uticaj od znaka u kom ste rođeni

Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device
Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device

BIK

POSAO

Stelijum planeta u vašem znaku ističe vas i dovodi u centar pažnje. Ambiciozni ste, odlučni i spremni da, ako treba, idete i glavom kroz zid. Istina, vi ste i tvrdoglavi, ali nema potrebe da radite bilo šta „na mišiće“ jer umete da upotrebite i mnogo suptilnije metode. Diplomatija, strpljenje i čekanje daće dobre rezultate. Imaćete problem sa Marsom koji je sve drugo samo ne strpljiv.

Neki će biti spremni i da zarate da bi srušili birokratski sistem i totalitarnost. Imajte na umu da je svemu potrebna struktura pa prvo svojim planovima dajte formu, a nakon toga delujte. Sada ćete imati problem sa redom i disciplinom, sa kašnjenjem i ponavljanjem, sa odgovornošću i uslovljavanjem. Možete biti opterećeni što će izazivati osećaj frustracije. Mogli biste se osećati potlačenim, a ovo dovodi do besa koji sada ima tendenciju da bude i destruktivan. Većina Bikova će se izboriti za svoj status i delovati odlučno u realizaciji planova. Rasteretićete se nepotrebnih ograničenja i zrelo preuzeti kormilo svoga života u sopstvene ruke.

Mesečni horoskop za jun 2020: Unapređenje za Blizance, veridba za Jarca, Vaga odličnog zdravlja

LJUBAV

Mars i Venera u Biku stavljaju akcenat na seksualnu energiju. Odbacite tugu, krivicu i žalost. Dozvolite sebi da izgubite kontrolu, da se zabavite i date srcu oduška. Saturn vam donosi suzbijanje, krutost i ogranjičenja. Traži čekanje i prihvatanje i donosi umor, patnju i bol. Za sve postoji vreme, pa i za radost i tugu. Svakako nećete izbeći odgovornost, ali ako patnja traje, a nemate kanal da uhvatite ravnotežu, razbolećete se.

Ako ste u braku, predstoji vam period koji će iskušavati snagu volje i strpljenje. Ako u brak ulazite, trebaće vam dosta mudrosti u budućnosti. Ako se ulazak u brak odlaže, postoji nešto što je od vas pametnije, što vas štiti i čuva od nevolja koje biste da sami sebi natovarite. Mlađe osobe su pred realizacijom veze koja se idealizuje. Očaranost može postati razočaranost.

ZDRAVLJE

Stres, nervoza, napetost, bes, ljutnja i ostale negativne emocije uzrok su problema na planu fiziologije.

BLIZANCI

POSAO

Postoji tendencija da se iscrpljujete, pogotovu ako radite posao u pokretu. Pozitivan stav vam može pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete i uskladite sve svoje aktivnosti na polje brige o zdravlju, dnevnih rutinskih poslova i karijere. Ne treba se previše opterećivati nego akciju preduzeti samo u meri koja će dovesti do generalnog poboljšanja.

U vezi sa dnevnom rutinom organizujte se tako da budete što efikasniji rasčiščavajući najpre probleme koji vas ometaju i koje je neophodno da se odrade. Lako se može desiti da se osećate teško i da imate previše obaveza, da ne znate šta biste pre i da onda jednostavno pobegnete u sanjaranje. Planovi sada nailaze na objektivne prepreke kroz svakodnevne okolnosti. Između 16. i 30. maja nalazite se u top formi. Ovo je vreme kada ćete realizovati ciljeve, a do tada budite stpljivi.

LJUBAV

Merkur i Venera će se sresti u drugoj polovini meseca. Do tada postoji tendencija ka osećaju neshvaćenosti i nesigurnosti kao i ka maštanju ili žrtvovanju za neke ideale. Mogli biste delovati tajenstveno ili neshvatljivo ili biti zatvoreni ili nedostupni što će dovesti do nesporazuma. Ako je došlo do prekida jer ste bili previše ponosni, ako vam je srce ranjeno, setite se da ste možda reagovali prenaglašeno i da postoji i druga strana novčića.

Najčešće vidite jednu stranu i svim srcem u nju verujete. Nakon nekog vremena situacija se potpuno izmeni i verujete u nešto što je potpuno suprotno ne primećujući da ste ušli u potpunu kontradiktornost. Sve što ima tendenciju da ide u krajnjost kad tad će ući u svoju suprtnost. Jedino što je sasvim sigurno jeste da vas tajna veza ne može usrećiti. Sva sreća pa nećete dugo patiti. Vrlo brzo doći će do novih kontakata, raskršća i novih puteva. Pametni ste, otvoreni i pokretljivi. Iskoristite svoje prednosti od polovine maja, a prošlost ostavite iza sebe.

ZDRAVLJE

„Samo danas ću nastojati da proživim dan ne nastojeći da rešim probleme svog života odjednom“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.