Home ASTRO Kad ascendent dominira: 4 situacije kada podznak ima neuporedivo jači uticaj od...

Kad ascendent dominira: 4 situacije kada podznak ima neuporedivo jači uticaj od znaka u kom ste rođeni

493
0
Kad ascendent dominira: 4 situacije kada podznak ima neuporedivo jači uticaj od znaka u kom ste rođeni
Kad ascendent dominira: 4 situacije kada podznak ima neuporedivo jači uticaj od znaka u kom ste rođeni

Može se desiti da ima neuporedivo jači uticaj od znaka, a evo i kada

Horoskopski znak na određeni način definiše strukturu naše ličnosti i daje obrise nekih karatkternih crta koje ispoljavamo ako smo rođeni kao Devica, Lav, Riba ili Strelac. Međutim, manje je poznato da podznak igra veoma važnu ulogu u modifikaciji karakteristika samog znaka, a još manje od toga da nekada može biti i znatno izraženiji od samo horoskopskog znaka. Podznak je, inače, zadužen za ono kako se predstavljamo ljudima i njihov prvi utisak o nama, odnosno – kako nas ljudi vide. Karakteristike samog znaka počnu da se ispoljavaju kasnije u odnosima. Dakle, da biste istinski mogli da protumačite svoju natalnu kartu i razumete neke svoje osobine – morate uzeti u obzir i znak i podznak, kao i njihovu međusobnu korelaciju i kompatibilnost. Da biste izračunali koji ste podznak, potrebno je da znate tačan datum, sat i minut rođenja, kao i mesto. Sada na Internetu postoje brojne aplikacije koje za nekoliko gtrenutaka mogu da vam izračunaju šta ste u podznaku, ukoliko znate gore pomenute podatke.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

Situacije kada podznak preuzme primat i kada postaje dominantniji od samog znaka, a za to je odgovoran položaj planeta u određenom trenutku.

Evo nekih od situacija kada je podznak dominantan:

Ukoliko je osoba rođena na samom početku ili kraju perioda nekog znaka, uticaj znaka može biti znatno slabiji, a karakteristike podznaka dolaze do znatno jačeg izražaja. Takođe, sve osobe koje su rođene noću imaju tendenciju da im podznak bude značajno dominantniji nego što je to obično slučaj. Ukoliko je planeta Sunce u slabijem položaju u natalnoj karti i nalazi se u nekoj od manje bitnih Kuća, podznak može biti drastično uticajniji. Astrolozi tvrde da nakon 30. godine života podzak počinje da ima jači uticaj i osobe počinju da ispoljavaju mnogo više karakteristika podznaka nego samog znaka. stil.kurir.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.