SENZITIVNI – Rođeni između Raka i Lava (od 19. do 24. jula)

Emocije Raka i energija Sunca u Lavu daju magičnu kombinaciju senzualnosti i dara da osetite dobro u drugima. Umete da šarmirate svakoga i retko ko može da vam odoli, ali nažalost, ovaj dar često pokušavaju da vam “blokiraju” još u detinjstvu.

LIDERI – Rođeni između Lava i Device (od 20. do 24. avgusta)

Entuzijazam Lava i vrednoća Device predstavljaju odličan spoj, zbog čega možete da ostvarite sve što poželite. Posedujete liderske sposobnosti i uvek imate rešenje za svaki problem. Pokušajte da budete manje strogi prema sebi ali i drugima.

Rođeni na granici između 2 horoskopska znaka

ČAROBNjACI – Rođeni između Device i Vage (od 19. do 25. septembra)

Rođeni ste u vreme jesenje ravnodnevice, vreme apsolutne ravnoteže, kada vladaju perfekcionizam i disciplina, ljubav i lepota. I sve dok uspevate da održite taj balans, kao čarobnjak možete da materijalizujete i svoje i zamisli drugih ljudi.

ISTRAŽIVAČI – Rođeni između Vage i Škorpije (od 21. do 24. oktobra)

Kada se udruže radoznalost Vage sa strašću Škorpije, rađaju se istraživači. Možete naporno da radite kako biste došli do onoga što želite, tako da vam gotovo uvek polazi za rukom da ostvarite svoje ciljeve. Uspećete da postignete još više, ako proširite vidike i fokusirate se na ono najvažnije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.