Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 10. april 2018. Ovan sumnjičav, Bik se hladi, Rak...

Dnevni horoskop za 10. april 2018. Ovan sumnjičav, Bik se hladi, Rak želi više nego što može, Škorpija ne skida osmeh s lica

57
0
Dnevni horoskop za 10. april 2018.
Dnevni horoskop za 10. april 2018.

Dnevni horoskop za 10. april 2018. Utorak je pred nama, oni koji su slavili prethodnih par dana, danas se vraćaju na posao, ne baš sa osmehom na licu, ali moramo se vratiti obavezama i suočiti se sa njima.

Prvi deo dana bez značajnijih dešavanja, moguće je da nas uhvati ona melanhonija, želja za još kojim danom odmora, ali već tokom popodneva energija se vraća, vraćamo se polako u svakodnevnicu i nastavljamo da radimo i borimo se. Čuvajte se danas svih potencijalnih sukoba sa nadređenima, ne ulazite u bespotrebne rasprave i nikako ne insistirajte da vaša bude poslednja. Danas, a naročito sutra možete nekog da povredite, da kažete nešto što ne želite ili čak i ne mislite, samo da biste povredili sugovornika, a to vam može doneti velike probleme. Drugi deo dana budite takođe oprezni, sa prijateljima, partnerom, rodbinom… ne potežite nikakve teme iz prošlosti, ne pominjite nikakve rasprave koje su ostale nezavršene, moguće je da rasplamsate vatru i da se pošteno ispržite, piše današnji dnevni horoskop. Sve u svemu, ako je ikako moguće, zabijte se danas u sebe, u svoje obaveze i u tom raspoloženju provedite dan. Sutra nas čeka bolji dan ?  

Ovan

POSAO Osoba sa kojom sarađujete nije ispoštovala dogovor o vremenskom roku. Nemojte je osuđivati, već zajedno dovršite posao. LJUBAV Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Preterali ste sa nepoverenjem i ozbiljno ugrožavate odnos. ZDRAVLJE Osećate se dobro.
Dnevni horoskop za 10. april 2018.
Dnevni horoskop za 10. april 2018.

Bik

POSAO Od toga koliko danas budete uradili, zavisi vam dosta toga. Nemojte sada da pogrešite, već budite maksimalno skoncentrisani. LJUBAV Došlo je do zahlađenja odnosa i umesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rešenje. Ako to ne uradite, kajaćete se. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak.

Blizanci

POSAO Pokušajte da razmišljate pozitivnije i ako vam nije sve po volji, ne zaboravite da je to samo trenutna situacija a sutra je novi dan. LJUBAV Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmisljanje o sledećem koraku. Nemojte da žurite, imate svo vreme ovoga sveta. ZDRAVLJE Provodite više vremena u prirodi i na svežem vazduhu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.