Dnevni horoskop za 10. april 2018.
Dnevni horoskop za 10. april 2018.

Dnevni horoskop za 10. april 2018. Utorak je pred nama, oni koji su slavili prethodnih par dana, danas se vraćaju na posao, ne baš sa osmehom na licu, ali moramo se vratiti obavezama i suočiti se sa njima.

Prvi deo dana bez značajnijih dešavanja, moguće je da nas uhvati ona melanhonija, želja za još kojim danom odmora, ali već tokom popodneva energija se vraća, vraćamo se polako u svakodnevnicu i nastavljamo da radimo i borimo se.

Čuvajte se danas svih potencijalnih sukoba sa nadređenima, ne ulazite u bespotrebne rasprave i nikako ne insistirajte da vaša bude poslednja. Danas, a naročito sutra možete nekog da povredite, da kažete nešto što ne želite ili čak i ne mislite, samo da biste povredili sugovornika, a to vam može doneti velike probleme.

Drugi deo dana budite takođe oprezni, sa prijateljima, partnerom, rodbinom… ne potežite nikakve teme iz prošlosti, ne pominjite nikakve rasprave koje su ostale nezavršene, moguće je da rasplamsate vatru i da se pošteno ispržite, piše današnji dnevni horoskop.

Sve u svemu, ako je ikako moguće, zabijte se danas u sebe, u svoje obaveze i u tom raspoloženju provedite dan. Sutra nas čeka bolji dan ?

 

Ovan

POSAO

Osoba sa kojom sarađujete nije ispoštovala dogovor o vremenskom roku. Nemojte je osuđivati, već zajedno dovršite posao.

LJUBAV

Pokušavate da navedete partnera da prizna da su vaše sumnje osnovane. Preterali ste sa nepoverenjem i ozbiljno ugrožavate odnos.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 10. april 2018.
Dnevni horoskop za 10. april 2018.

Bik

POSAO

Od toga koliko danas budete uradili, zavisi vam dosta toga. Nemojte sada da pogrešite, već budite maksimalno skoncentrisani.

LJUBAV

Došlo je do zahlađenja odnosa i umesto što se mirite sa situacijom, smislite neko rešenje. Ako to ne uradite, kajaćete se.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Blizanci

POSAO

Pokušajte da razmišljate pozitivnije i ako vam nije sve po volji, ne zaboravite da je to samo trenutna situacija a sutra je novi dan.

LJUBAV

Stabilna situacija na emotivnom planu navodi vas na razmisljanje o sledećem koraku. Nemojte da žurite, imate svo vreme ovoga sveta.

ZDRAVLJE

Provodite više vremena u prirodi i na svežem vazduhu…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.