Dnevni horoskop za 13. april 2018
Dnevni horoskop za 13. april 2018

Dnevni horoskop za 11. april 2018. Treći dan je u nedelji, nastavljamo sa jučerašnjim (ne)raspoloženjem, odmah savet da se ni sa kim ne sukobljavate, ne ulazite u bespotrebne rasprave.

Svoje mišljenje sačuvajte za neki drugi put, danas prećutite i držite sve što imate da kažete u sebi, piše današnji dnevni horoskop.

Da nas malo razmrda, potrudiće se Venera u trigonu sa Marsom, pa nas očekuje buđenje emocija, strasti, želje… Hajde da se posvetimo danas samo ovom aspektu, da se naročito popodne družimo, komuniciramo, volimo.

Danas je dan za ljubav ili za rat, ako se mi pitamo, izaberite ljubav, rat nikome ništa dobro nije doneo, a ljubav… zbog nje smo tu!

Ovan

POSAO

Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određene saradnike. Zatražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz
bliskost.

ZDRAVLJE

Slobodno vreme posvetite relaksaciji.

Dnevni horoskop za 11. april 2018.
Dnevni horoskop za 11. april 2018.

Bik

POSAO

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime o poslovnim interesima.

LJUBAV

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Pokažite zahvalnost za ono što imate.

ZDRAVLJE

Izbegavajte stresne situacije.

Blizanci

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.