Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. april 2018. Ovan radi naporno, Rak opterećen na poslu, Vaga oprezna u ljubavi, Jarac da se kloni stresnih situacija…

Jarac

POSAO

Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Ukoliko imate dobru ideju, onda nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Izbegavajte stresne situacije.

Dnevni horoskop za 11. april 2018.

Dnevni horoskop za 11. april 2018.

Vodolija

POSAO

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje
treba da zadovolji različite interese.

LJUBAV

Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima i zato delujete napeto. Često gubite strpljenje pred bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.

ZDRAVLJE

Prijaće vam psihička relaksacija.

Ribe

POSAO

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.

LJUBAV

Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

ZDRAVLJE

Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.