Home Zanimljivosti Kog dana ste rođeni, takva vam je i sudbina: KINESKI KALENDAR SREĆE...

Kog dana ste rođeni, takva vam je i sudbina: KINESKI KALENDAR SREĆE otkriva vašu sudbinu po rođenju!

352
0
KINESKI KALENDAR SREĆE: dan kada ste rođeni okriva vašu sudbinu!
KINESKI KALENDAR SREĆE: dan kada ste rođeni okriva vašu sudbinu!

KINESKI KALENDAR SREĆE – Rođene 15. u mesecu čeka rizik nesrećne ljubavi u mladosti, dok se za rođene osmog dana u mesecu može reći da su deca sreće!

Prema starom kineskom kalendaru, poznatog pod nazivom Ču king, nisu bitni ni mesec ni godina, samo dan rođenja. Pomoću njega možete dosta toga saznati o svojim sklonostima, o svom životnom putu i o mnogim, manje ili više lepim iznenađenjima koja vam predstoje. Kalendar opisuje vas i daje neke naznake iz budućnosti, koje mogu biti od koristi, da se pripremite na njih i ne dočekate ih nespremni, piše aura.ba, prenosi lepaisrecna.rs. Kineski kalendar sreće (Chu king) star je tri hiljade godina i veruje se kako je u njemu neverovatna moć proricanja. U njemu je spomenut svaki dan u mesecu i objašnjeno je šta je sudbina namenila osobama rođenima tog dana. 1. Čovek rođen prvog dana u nekom mesecu pošten je, veran, uspešan sve do 50. godine života. Sudbina mu je namenila neočekivani priliv novca, što je povezano s nekom ženskom osobom. Rođeni na samom početku meseca čvrsto stoje na tlu i drže se činjenica. 2. U mladim danima, život se ne uzima posebno ozbiljno. Kasnije, ulaskom u brak, stiže novac i ugled. Kod ovih osoba izražena je sklonost olakom prihvatanju životnih pojava. U zrelim godinama moguće su sasvim neočekivane ljubavne avanture. 3. Sreća se smeši u svakom pogledu. Sve glatko polazi za rukom. Čuvajte se lažnih prijatelja u petoj i šestoj deceniji života. 4. Nemirna ličnost! Sklone su preterivanjima. Moguć je znatan gubitak novca u srednjem životnom dobu. Ali isto tako, verovatan je i neslućen uzlet. Srećni događaji u poznom periodu biće vezani za neočekivane susrete. 5. Nesigurnost u mladosti. Poteškoće sa roditeljima i prijateljima. Osobe rođene petog dana u mesecu teško uče. Tek posle 35. godine života postižu dobar položaj sa pristojnim prihodima. Negde oko 50. godine očekuje ih velika životna ljubav. 6. Kao dete vrlo je osjetljiva osoba. U 29. godini moguće je jedno razočarenje koje će biti preterano tragično doživljeno, ali posle će se ispostaviti da je to zapravo bio srećan događaj. Ne treba biti previše uzdržan, inače slede gubici. U 45. godini izvanredna povoljna poslovna prilika. 7. Osoba rođena sedmog dana u mesecu ima nemiran duh. U vaspitanju zapažaju se teškoće sve do 12. godine života. Tada se budi neobuzdan poriv za slobodom. Ovi ljudi rođeni su da budu borci za slobodu, veliki pesnici, vojskovođe i osvajači.
KINESKI KALENDAR SREĆE: dan kada ste rođeni okriva vašu sudbinu!
KINESKI KALENDAR SREĆE: dan kada ste rođeni okriva vašu sudbinu!
8. Za vas se može reći da ste dete sreće. Imate mnogo prijatelja, ali oko 30. godine života verovatno je veliko razočarenje, povezano sa emocijama i srcem. Od 55. godine dalje u igri je veliki novac i sjajna budućnost. Ipak, oprez. Mnogi će pokušati da vas iskoriste. 9. Još od mladih dana zapažaju se teškoće sa drugim polom. Uprkos tome, postižete veliki društveni uspeh i traženi ste. Ali, bezuslovno morate biti pošteni i ozbiljni. Posle 50. godine budite oprezni sa novcem. Preti vam gubitak. Vrlo je verovatno da ćete doživeti duboku starost. 10. Imaćete miran i spokojan život, do 30. godine prilično jednoličan. Ali u 45. godini predstoji vam zaista veliko iznenađenje. Držite oči širom otvorene kako ne biste propustili veliku životnu priliku. 11. Sve do 20. godine života moguće su poteškoće u ophođenju sa suprotnim polom. U vama će predvladavati nezadovoljstvo i loše raspoloženje, nedostajaće vam vam motivacija. Ali u 40. godini sve se dramatično menja. A u 70. još uvek vam se smeši velika sreća. 12. Osobe rođene ovog dana u mesecu najradije bi bez prestanka bile na putu, toliko su željne novih doživljaja i neverovatno su znatiželjne. To su rođeni istraživači, pisci, pronalazači. Ali, sa suprotnim polom, javljaju se poteškoće. Razlog – vaša težnja za slobodom. 13. Sudbina vam je namenila izuzetno veliku sreću – ali tek u kasnijem periodu, nakon što prođete niz iskušenja i teškoća. Ipak, nikada ne klonite duhom. Osobe rođene na ovaj dan, imaju velika dva hobija. 14. Rođeni na ovaj dan neka se ne izlažu nikakvom riziku sve do 30. godine, a do 45. mogu se očekivati nevolje sa suprotnim polom. Morate naučiti da popustite, jer ćete se inače samo ljutiti. Ako primetite liderske karakteristike kod sebi, imaćete velikog uspeha u životu. 15. U mladim godinama postoji rizik od nesrećne ljubavi. Posle vam je namenjen savršeno srećan brak. Sreća vam se smeši ili putem nasledstva ili uspešnim poslovnim potezom. U starosti ćete posedovati nekretnine…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.