VAGA

Vaga i Ovan

Ljubav na prvi pogled

Veze između Ovna i Vage vrlo su česte, a obično se radi o ljubavi na prvi pogled. Ovan ne može odoleti šarmantnoj i laskavoj Vagi, dok je ona opčinjena njegovom energijom i toplinom. Kad započnu vezu, uživaće u svakom zajedničkom trenutku i neće se više nikad razdvojiti. Vaga će se uz Ovna i njegove česte izlive ljubavi osećati poželjnom i lepom, dok će Ovan biti ponosan što pored sebe ima tako privlačnog i ljupkog partnera. Probleme će stvarati Ovnova želja da šefuje i dominira u odnosu. Vage su miroljubive i diplomatski nastrojene osobe koje izbegavaju svađe i sukobe, što će nervirati Ovna poznatog po svadljivoj i nagloj prirodi te koji će Vaginu miroljubivost protumačiti kao kukavičluk. Bolje se slažu u zrelijim godinama.

Najbolji aspekti odnosa: Njihova veza biće čarobna. Oboje će biti opčinjeni jedno drugim, a osim izvrsnog slaganja na fizičkom planu, povezivaće ih i iskrene i duboke emocije. Ukoliko Ovan obuzda svoje impulsivne reakcije i dopusti Vagi da ga poduči strpljenju i toleranciji, ova veza bi mogla potrajati ceo život.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Vaga i Vaga

Dobar i skladan par

Veza između dve nežne, romantične, tolerantne i vedre osobe koje dele brojne zajedničke interese od samog je početka predodređena za uspeh. Čim se sretnu, poželeće da se bolje upoznaju, a spojiće ih zajednička ljubav prema umetnosti, književnosti, lepim stvarima i finoj hrani. Dve Vage će uživati u svakom zajednički provedenom trenutku, a njihova veza će biti ispunjena zanimljivim razgovorima, druženjem s mnogobrojnim prijateljima, putovanjima i mnogim drugim aktivnostima. Iako će biti iskreno zaljubljene i jedna drugoj posvećivati mnogo pažnje, veza između dve Vage neće biti imuna na probleme. Oboje su rastrošni i vole šoping pa bi vrlo lako mogli upasti u finansijske probleme. Osim toga, oboje su neodlučni i izbegavaju svađe, stoga će ćutati čak i u situaciji kad bi trebalo nešto reći, što vodi ka nagomilavanju problema. Ukoliko nauče biti odvažnije i prihvate činjenicu da povremena svađa pomaže vezi, uspeh je zagarantovan.

Najbolji aspekt odnosa: Kad su zajedno, toliko im je lepo da im niko drugi ne treba. Vaga je znak koji zna kako da uživa u životu, a kad naiđe na partnera koji je isti, rezultat je ugodan život ispunjen svim ovozemaljskim zadovoljstvima. Tolerantne su i nisu sklone sukobima, stoga će svom partneru mnoge stvari progledati kroz prste, ali i njima će mnogo toga biti oprošteno.

Vaga i Ribe

Veza puna nežnosti i topline

Spoj dva nežna i romantična znaka uvek rezultira toplom i intimnom vezom koja će obojici partnera pružiti sve što im treba na emocionalnom planu. Oboje vole da se maze pa će većinu vremena provoditi u krevetu, razmenjujući nežnosti. Spaja ih i zajednička ljubav prema umetnosti, lepim stvarima, hrani i piću pa će zajedno obilaziti izložbe, pozorišta i fine restorane. Iako se dobro slažu, nailaziće na određene probleme koji bi ih mogli razdvojiti. I Vagi i Ribama nedostaje praktičnosti i smisla za realno pa su neplaćeni računi, minus na bankovnom računu i nagomilane kućne obaveze uobičajeni deo ove veze. Ribe su u ovoj vezi emocionalnije i osetljivije pa bi ih Vagino poklanjanje pažnje drugima moglo duboko povrediti, što društvena i koketna Vaga neće ni primetiti. Ova veza ima izgleda za uspeh, ali i Vagi i Ribama bi možda više odgovarao praktičniji i hrabriji partner koji će rado preuzeti dominantnu ulogu.

Najbolji aspekti odnosa: Dobronamerni su, tolerantni i romantični pa će jedno drugog obasipati s mnogo nežnosti i topline. Prijatelji i porodica će uvek moći da računaju na njihovu pomoć, a ljubav prema lepim stvarima i finoj hrani mogla bi ih dugo zadržati zajedno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.