Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017
Ljubavni horoskop za decembar 2017

LJUBAVNI UPOREDNI HOROSKOP i slaganje znakova u mnogome zavisi i od astroloških aspekata vaše veze. Saznajte kakve su šanse da vaša ljubav potraje…

Ovan – Ovan

Ovaj spoj horoskopskih znakova u astrologiji ukazuje na strastvenu i veoma žestoku ljubavnu vezu u kojoj su osećanja oba partnera vrlo eksplozivna i intenzivna. Ljubavna veza sa ovom kombinacijom znakova je veoma vatrena, s tim nedostatkom što u ljubavnom odnosu češće može doći do pojave veće ljubomore i nerazumevanja.

Ovan – Bik

Navedena kombinacija horoskopskih znakova daje problematičan ljubavni odnos, naročito zbog postojanja izvesnih ključnih razlika među ovim znacima u pogledu shvatanja bitnih stvari i stila u životu tako da ovakav spoj često može izazvati ozbiljna neslaganja i probleme. Međutim sa prevazilaženjem ovakvih izvesnih razlika, ovaj spoj horoskopskih znakova bi, ipak mogao stvoriti jednu vrlo postojanu i uspešnu ljubavnu vezu, piše ljubavni-horoskop.co.rs.

Ovan – Blizanci

Ovakva kombinacija znakova daje vrlo postojanu i dinamičnu ljubavnu vezu, tako da u astrologiji predstavlja primer veze koja ima puno potencijala da bude veoma uspešna i trajna. Ljubav im se smeši. Ovan ima tendenciju da dominira.

Ovan – Rak

Zbog želje za ljubavnom dominacijom Ovna, a nasuprot Raku koji ponekad ume biti plašljiv i nesnalažljiv, ovakav horoskopski spoj se u astrologiji smatra ne baš tako istrajnim i uspešnim, međutim, izuzeci postoje u zavisnosti od toga kako su izgrađeni svi aspekti iz horoskopa pojedinačnih osoba rođenim u ovim znacima.

Ovan – Lav

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi ukazuje na ljubav punu osećanja i nežnosti, tako da u astrologiji predstavlja jednu vrlo moćnu kombinaciju koja može izgraditi čvrstu i pouzdanu vezu. Loša strana ogleda se u tome što u vezi ovih horoskopskih znakova može doći do određenih problema usled loše komunikacije zbog same prirode karakternih osobina ovih dvaju znaka koja se poklapaju a to su: težnja ka nezavisnosti, slobodi, prednjačenju i dominaciji u vezi.

Ovan – Devica

Ovakva kombinacija znakova u ljubavi često daje jednu neusklađenu i neuravnoteženu vezu zbog činjenice da Ovan, koji je gotovo uvek brzoplet i napadan, često ume da vrši peveliki pritisak na Devicu koja o svemu voli dublje da promišlja i ne žuri.

Ovan – Vaga

Ova dva horoskopska znaka se u ljubavnim vezama jako dobro dopunjuju i privlače na neobičan način. Ovakva veza je pravi pokazatelj kako se u ljubavi suprotnosti snažno privlače i usklađuju. Kombinacija ovih znakova je najčešće veoma skladna.

Ovan – Škorpija

Kombinacija ovih znakova se u astrologiji smatra vrlo moćnom kada je u pitanju ljubavni odnos. Ovakvom paru često mnogi zavide zbog energičnosti i snažne emotivne i seksualne kompatibilnosti koja je među njima jače izražena nego kod drugih spojeva horoskopskih znakova. Ovakav spoj smatra se ujedno i trajnijim.

Ovan – Strelac

U pitanju su vatreni znakovi zodijaka čiji spoj daje energičan i podsticajan odnos. U ovakvom odnosu često postoji duboka povezanost a najčešće je i dugotrajne prirode. Takođe, za ovakav par u astrologiji važi da je par bez konkurencije. Ovakve kombinacije uglavnom prate veoma strasne veze.

Ovan – Jarac

Ova kombinacija znakova u ljubavi daje na žalost najčešće prolaznu vezu sa naglašenim akcentom avanturizma kao temelja ovakvog odnosa koji se nakon određenog vremena gubi. Međutim, postoje izuzeci koji pokazuju da, i pored mnogih neslaganja, ovakav spoj ipak uspeva da odoli mnogim teškoćama, prevaziđe razlike i veza ipak opstane.

Ljubavni horoskop za april 2017
Foto: Pexels

Ovan – Vodolija

Ovakav spoj se u astrologiji smatra ne tako uspešnim, mada može umnogome pomoći raspoređenost planeta Venere i Marsa, tako da se prvobitne razlike mogu prevazići. Ovan koji često ume biti nepromišljen i živeti “od danas do sutra” sušta je suprotnost Vodoliji koja voli da planira i uvek misli na buduće događaje.

Ovan – Ribe

Kombinacija koja u astrologiji nije naročito preporučljiva iz razloga što može doći do velikih neslaganja usled toga što ponekad Ovnovi ne pružaju dovoljno pažnje Ribama koje su preosetljive dok Ovnovi takođe očekuju pažnju od svojih partnera iz sasvim drugačijeg razloga. Najčešće se ta želja javlja zbog njihove sujetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.