Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 11. avgust 2016: Ovan pod tenzijom, Bik dobar u poslu, Blizanci zainteresovani, Rak se druži sa uspešnima, Lav uspešan, Devica skoncentrisana, pred Vagom težak zadatak, Škorpija tajanstvena, Strelac skroman,

Dnevni horoskop za 11. avgust 2016: Ovan pod tenzijom, Bik dobar u poslu, Blizanci zainteresovani, Rak se druži sa uspešnima, Lav uspešan, Devica skoncentrisana, pred Vagom težak zadatak, Škorpija tajanstvena, Strelac skroman, Jarac samouveren, a Vodolija i Ribe pod emotivnim pritiskom. Ovo je današnji horoskop za danas 11.08.2016. godine, piše luftika.rs.

OVAN

Posao

Ukoliko ste od onih koji traže trenutno posao ne zaboravite da je jedna ponuda, koja vam je odavno promakla, opet u fokusu. Prihvatite je.

Ljubav

Skloni ste naglim promenama raspoloženja. U glavi može da vam bude neko koga poznajete od ranije, pa se fokusirajte na bitne detalje, koji vam otvaraju srce.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

Dnevni horoskop za 11. avgust 2016

Dnevni horoskop za 11. avgust 2016

 

BIK

Posao

Dovoljno dobro vladate tehnikama koje su vam trenutno prioritet na polju posla. Imajte na umu da se mnogo toga može promeniti za kratko vreme.

Ljubav

Isuviše ste kritički raspoloženi prema osobi na koju često mislite, pa se ne možete nadati solidnijem stavu vašeg parnera. Oseća se velika nelagodnost.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Polje vašeg zdravlja nije loše danas…

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.