Dnevni horoskop za 5. juni 2017

Saznanje o prevari nikad nije lako, i dok će neki znakovi moći da oproste neverstvo poput Lava, za druge će, poput Jarca i Strelca to biti apsolutni kraj s kojeg nema povratka

Ovan

Ovnu su iskrenost i vernost najvažniji. Ko god povredi te dve temeljne vrednosti, može očekivati teške posledice. Ovan će nazvati vašu mamu, vašeg šefa ili objaviti na društvenim mrežama šta ste uradili.

Bik

Ako povredite Bika, oni će želeti da povrede vas. Želeće da vide kako patite. Dugo će vam pamtiti šta ste uradili. Ono što će oni učiniti ako saznaju za izdaju neće nastupiti odmah. Svoj nastup pripremaće neko vreme.

Blizanci

Sve što vam je vredno sklonite izvan dohvata Blizanaca. Ako ih prevarite, uništiće vam sve što volite. Doslovno. Toliko će se razljutiti da neće znati šta rade, a taj ispad besa trajaće neko vreme.

Rak

Ako se osećate loše zato što ste prevarili Raka, e pa – osećaćete se još gore. Od njih nemojte očekivati provale besa i bacanje stvari kao kod Blizanaca. Oni će vam nabijati osećaj krivice na najgori mogući način. Nemojte se iznenaditi ako kažu vašoj majci šta ste uradili i koliko su se razočarali u vas.

Lav

Prevarite li Lava, računajte na to da će on sad imati svu kontrolu u svojim rukama. Naravno ako odluči da vam oprosti. Moraćete da mu podnosite račun za svaki svoj korak jer vam više ne veruje. Želite li da povratite izgubljeno poverenje moraćete se dokazivati neko vreme.

Devica

Isprva će biti zbunjena i neko vreme će možda razmišljati je li ona kriva za to. Ali kad shvati šta se dogodilo etiketiraće vas kao totalnog kretena i verovatno vam uzeti nešto što joj se sviđa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.