VODOLIJA

Vodolija i Blizanci

Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, stoga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspešnijih astroloških kombinacija. Njih dvoje se savršeno razumeju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako zadržati partnerovu pažnju, što je dodatan plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da pobegnu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

Najbolji aspekt odnosa: Razumeju se, uvažavaju i cene te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitaće se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružiće im sve što traže od veze.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Vodolija i Vaga

Predodređeni za uspeh

Retko koja veza može biti toliko uspešna i dugotrajna kao ona između Vage i Vodolije. Jedno u drugo će se zaljubiti čim se upoznaju, nakon čega više neće hteti ni trenutka da budu odvojeni. Vodiće bogat i uzbudljiv društveni život pa im zajedno nikad neće biti dosadno. Vodolija će u neodlučnoj i pomalo inertnoj Vagi probuditi želju za uzbuđenjima i zabavom, pa će ona uz njega postati mnogo vedrija i aktivnija nego što je ikad bila. Zauzvrat će svojoj Vodoliji pružati bezrezervnu podršku i davati mu dovoljno slobode da se nikad ne oseti sputanim. Vodolija neće imati potrebu da traži zadovoljstvo izvan bračne postelje jer će u partneru Vagi pronaći sve što mu treba, i ljubavnika, i prijatelja i životnog saputnika. Oboje su altruistični i rado pomažu drugima, pa će njihov dom uvek biti otvoren za prijatelje.

Najbolji aspekti odnosa: Kad su zajedno, jedno u drugom bude najbolje osobine, i upravo je zato njihova zajednica jedinstvena i posebna. Iskreno se vole, cene i uvažavaju pa se neće sukobljavati oko gluposti. Njihova veza će uspešno prevladati sve prepreke i izazove jer su svesni da se za nju vredi boriti.

Vodolija i Strelac

Uzbudljiva i zabavna veza

Strelac i Vodolija prave veoma skladan par, a njihova veza se temelji na otvorenoj komunikaciji, razumevanju i zajedničkoj potrebi za izazovima i uzbuđenjima. Budući da su oboje liberalne osobe širokih shvatnja, njihova će veza biti lišena ljubomore i posesivnosti, što će obojici omogućiti da budu ono što jesu. I Strelac i Vodolija žele partnera koji će im biti prijatelj i pružati im bezuslovnu podršku, što će u ovoj vezi i pronaći. Zajednička žeđ za uzbuđenjem i zabavom nateraće ih da se bave sportom, odlaze na mnoga putovanja i oprobavaju se u novim stvarima, Ovaj će par uvek imati mnogo prijatelja kojima će vrata njihova doma uvek biti otvorena, a budući da su oboje altruisti, često će udomljavati napuštene životinje. Jedan drugome nikad neće prigovarati ako požele malo odvojenosti, stoga je ovo vrlo skladna i stabilna veza.

Najbolji aspekti odnosa: Svaki problem mogu rešiti iskrenom i otvorenom komunikacijom. Osim ljubavnika, jedan drugome će biti i najbolji prijatelj, što će dodatno učvrstiti ovu ionako stabilnu vezu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.