BLIZANCI

Blizanci i Ovan

Veza bazirana na razumevanju

Njihova veza baziraće se na međusobnom razumevanju, toleranciji i otvorenoj komunikaciji. Oboje su vedri, spontani i energični te zadržavaju optimizam i u najkritičnijim situacijama pa će jedno drugome u svemu biti podrška. Odlično se nadopunjavaju, jer je Blizanac pun ideja i originalnih zamisli, koje će uz Ovnovu inicijativu i potporu uspeti da pretoče u stvarnost. Ovnu će se svideti Blizančeva razigrana i aktivna priroda, radoznalost i inteligencija, dok će Blizanac ceniti Ovnovu odvažnost i hrabrost kojima se sam ne može pohvaliti. Problemi mogu nastati ako Blizanac bude očijukao sa zgodnim pripadnicima suprotnog pola, što se ljubomornom i posesivnom Ovnu neće nimalo svideti.

Najbolji aspekti odnosa: Otvorena komunikacija i iskrenost ovu vezu čine vrlo stabilnom i otpornom na sve probleme. Mnoštvo zajedničkih interesa i slični pogledi na svet učiniće od Ovna i Blizanca dobitan spoj partnera, koji se nikad neće zasititi jedno drugog.

UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama

Blizanci i Škorpija

Najbolje se slažu u krevetu

Premda ih na prvi pogled ništa ne veže, Blizanac i Škorpija imaju sličnosti koje bi ih mogle spojiti. Oboje su veoma inteligentne, svestrane i sposobne osobe koje znaju da se snađu u životu, ali tu svaka sličnost prestaje. Škorpija je strastvena osoba koja od ljubavnog partnera traži potpunu posvećenost i odanost, koje mu Blizanac ne može ponuditi. Škorpijine emocije su previše intenzivne i duboke da bi ih pomalo površni i intelektualni Blizanac mogao da razume. Kad se tome doda Blizančeva razigranost i sklonost flertu koja Škorpiju čini ljubomornom, možemo s pravom reći da je ovo eksplozivna kombinacija koju je teško održati stabilnom. Najbolje će se slagati u krevetu i u vođenju intelektualnih rasprava, ali za ostvarenje dublje i smislenije veze nemaju previše izgleda jer oboje ipak traže nešto drugo od ljubavne veze.

Najbolji aspekt odnosa: Njima zasigurno neće biti dosadno. Većinu vremena provodiće u krevetu, a Škorpija će biti oduševljena Blizančevom otvorenošću i spremnošću na eksperimente. Oboje su inteligentni i poseduju široko znanje, pa će uživati u vođenju dugih i zanimljivih razgovora.

Blizanci i Vodolija

Savršena veza

Blizanac i Vodolija su zaista stvoreni jedno za drugo, s toga ne čudi što je ovo jedna od češćih i uspešnijih astroloških kombinacija. Njih dvoje se savršeno razumeju, oboje su komunikativni, optimistični i znatiželjni pa im nikad ne nedostaje uzbuđenja ni tema za razgovor. I jedan i drugi znaju kako da zadrže partnerovu pažnju, što je samo plus ovoj vezi jer i Blizanac i Vodolija lako gube interes i skloni su da odustanu kad im neko dosadi. Oboje vole da se osećaju slobodno i nesputano, a budući da su tolerantni, neće gnjaviti partnera s ispadima ljubomore i sumnjičavosti. Zajednički izlasci, druženje s brojnim zanimljivim ljudima i sklapanje novih poznanstava u kojem oboje uživaju dodatno će učvrstiti ovaj odnos i učiniti ga otpornim na sve probleme.

Najbolji aspekt odnosa: Razumeju se, uvažavaju i cene, te u svemu jedno drugom pružaju podršku. Čim se upoznaju, pitaće se kako su uopšte mogli jedno bez drugog, a njihova zajednica pružiće im sve što traže od veze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.