Seksi horoskop

HOROSKOP: Ko je ljubavnik za poželeti, ko se snima tokom seksa a ko je hladan kao led

VAGA

Kada vašim znakom vlada Venera, svaka stvar je od ključnog značaja. Međutim, Vaga mora da oseti ljubav. Veoma su pažljivi, smireni, ljubazni i nežni partneri. Oni su puni sentimentalnih romantičnih ideja, i pokušavaju da budu strpljivi i omoguće vam da sa njima ostvarite sve svoje fantazije. Oni vole zabavne eksperimente u krevetu. Seksualno, oni su prave diplomate – mirni i gostoljubivi.

 

ŠKORPIJA

Bez preterivanja, ovo je najseksepilniji znak. Uživa u neodoljivom magnetizmu i šarmu. Oni koriste manipulaciju i donose sopstvene odluke u krevetu. Vole avanturistički stav, spremni su da isprobaju nove stvari u krevetu, vole intimnost na neobičnim i egzotičnim mestima. Među prednostima – snažan seksualni nagon: oni će pogodite tačno koja je potreba partnera, oni su u stanju da osete vaše telo, znaju sve erogene zone. U isto vreme, o njihovim sklonostima retko govori naglas. Spremite se za činjenicu da je Škorpija tako nezasita i da u kratkom vremenu može potpuno da vam ukrade energiju – nakon seksa sa njim zaspaćete gotovo odmah, iscrpljeni.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

STRELAC

Razigran i kreativni horoskopski znak. Sa Strelcem je nemoguće da vam bude dosadno – oni ne oklevaju da isprobaju sve erotske igre, eksperimente u krevetu i seksualnu praksu. Dvostruka priroda Strelca znači da oni mogu biti veoma strastveni i nezasiti sa nekim za neko vreme, kad odjednom … osećaju hitnu potrebu da uđu u novu avanturu. Da biste ih zadržali u krevetu, morate da se fokusirate na njihov struk, kukove i natkolenice – najosetljivije erogene oblasti. Ovo je nezavisni znak koji voli s vremena na vreme da pokaže da rade nešto bolji od drugih.

5 surovih istina o muškarcima - Ispovesti muškaraca koji su varali

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.