Kome ovaj zemljani znak može da veruje i potpuno se prepusti, a ko mu donosi samo tugu i razočarenje?

Pripadnost horoskopskom znaku nije jedini kriterijum za pronalaženje idealnog partnera, ali nije zgoreg ni obratiti pažnju. Pogledajte koji su to znaci koji su povoljni, neizvesni i nezgodni partneri za Jarca.

POVOLJAN ODNOS

 

Jarac i Bik

Najčešće ostvaruju dobar ljubavni odnos. Dovoljno su različiti da bi bili međusobno zanimljivi, a opet dovoljno slični da se slažu oko ciljeva i stavova u životu. Uživaju u zajedničkom druženju i vrlo su promišljeni u svemu što rade. Oboje se međusobno jako cene pa se osećaju opušteno i sigurno kada su zajedno.

 

Jarac i Devica

Izgledom i životnim stilom dobro odgovaraju jedno drugome pa služe kao primer uspješnog i dobrog para. Između njih postoji jaka fizička i duhovna privlačnost, a dodatno ih zbližava sličan stav prema porodici i materijalnim vrednostima. Jedino što bi moglo da im unese razdor u vezu je obostrana sklonost zanovetanju i zabrinutosti.

par

 

Jarac i Škorpija

Kao partneri imaće priliku da uživaju ne samo u nežnom i kvalitetnom odnosu nego će i sazreti kao pojedinci. U početku će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno poverenje. Međutim, vrlo brzo će osetiti jaku povezanost utemeljenu na dubokom razumevanju.

 

Jarac i Ribe

Međusobno se privlače i razumeju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osećajem odgovornosti, a Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti u gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postaće i najbolji prijatelji.

par

 

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.