ASTRO

HOROSKOP: Sa kim Jarac može da doživi istinsku ljubav a od koga može da očekuje izdaju i prevaru

Kome ovaj zemljani znak može da veruje i potpuno se prepusti, a ko mu donosi samo tugu i razočarenje?

Pripadnost horoskopskom znaku nije jedini kriterijum za pronalaženje idealnog partnera, ali nije zgoreg ni obratiti pažnju. Pogledajte koji su to znaci koji su povoljni, neizvesni i nezgodni partneri za Jarca.

POVOLJAN ODNOS

 

Jarac i Bik

Najčešće ostvaruju dobar ljubavni odnos. Dovoljno su različiti da bi bili međusobno zanimljivi, a opet dovoljno slični da se slažu oko ciljeva i stavova u životu. Uživaju u zajedničkom druženju i vrlo su promišljeni u svemu što rade. Oboje se međusobno jako cene pa se osećaju opušteno i sigurno kada su zajedno.

 

Jarac i Devica

Izgledom i životnim stilom dobro odgovaraju jedno drugome pa služe kao primer uspješnog i dobrog para. Između njih postoji jaka fizička i duhovna privlačnost, a dodatno ih zbližava sličan stav prema porodici i materijalnim vrednostima. Jedino što bi moglo da im unese razdor u vezu je obostrana sklonost zanovetanju i zabrinutosti.

par

 

Jarac i Škorpija

Kao partneri imaće priliku da uživaju ne samo u nežnom i kvalitetnom odnosu nego će i sazreti kao pojedinci. U početku će biti pomalo plašljivi pri upuštanju u vezu pa neće odmah razviti potpuno poverenje. Međutim, vrlo brzo će osetiti jaku povezanost utemeljenu na dubokom razumevanju.

 

Jarac i Ribe

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Međusobno se privlače i razumeju pa se prilično brzo upuštaju u ljubavnu vezu. Ribe su zadivljene Jarčevim čvrstim karakterom i osećajem odgovornosti, a Jarac Ribi pomalo zavidi na prilagodljivosti u gotovo svakoj životnoj situaciji. Osim što će ostvariti kvalitetan odnos, postaće i najbolji prijatelji.

par

 

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.