Home ASTRO HOROSKOP: Otkrijte koja je ideja vodilja u životu svakog znaka

HOROSKOP: Otkrijte koja je ideja vodilja u životu svakog znaka

591
0
MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2017.

Životni moto je nešto što nas definiše i pokreće u životu pa je duboko ukorenjen u karakteru

Otkrijte koji je lični životni princip svakog znaka u Zodijaku.

OVAN: “Ja jesam”

Kod pripadnika ovog znaka važi ona stara “Što vidiš, to i dobiješ”. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će prikrivati kako se osećaju. Kome to odgovara – super, a kome ne – još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

BIK: “Ja imam”

Pripadnici ovog znaka cene ono što su u svome životu stekli – od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari već na one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele da ih puste. devojka

BLIZANCI: “Ja razmišljam”

Pripadnici ovog znaka imaju neutoljivu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvek u pogonu pa su za njih misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

RAK: “Ja osećam”

Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osećaja koji im nadahnjuju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, ali bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene emocije više nego bilo šta drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.