ASTRO

HOROSKOP: Otkrijte koja je ideja vodilja u životu svakog znaka

STRELAC:  “Ja vidim”

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu podstiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja… Imaju širok pogled na svet i ništa ne cene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu da prepričavaju.

 

JARAC:  “Ja koristim”

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima pa oni u svakom zadatku, odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Oni vole zagonetke, zadatke, rad, trud i dostignuća, a ne veruju u to da se život i sreća nameste sami od sebe – već su oni ti koji kreiraju svoj put.

VODOLIJA : “Ja znam”

Pripadnici ovog znaka zaista su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cene ono praktično znanje i snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko stvari zna da uradi pa ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu – jer oni to sami nikad ne čine.

RIBE:  “Ja verujem”

Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti Zodijaka. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu da urade, jer time definišu svoj unutrašnji svet na svojim verovanjima, razmišljanjima, emocijama i željama.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

 

24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.