Zvezde određuju sve, pa i inventivnost i veštine muškaraca u krevetu

Kao što je svaki muškarac priča za sebe, tako svakog od njih pale različite stvari u seksu a i nije svaki podjednako vešt i maštovit tokom vođenja ljubavi. Zato, pre nego da završite u krevetu, pitajte ga kada je rođen da biste znali šta možete da očekujete od njega.

OVAN

Bez sumnje, Ovan je najstrastveniji od svih znakova Zodijaka. Oni su “eksperti” ljubavne igre i astrolozi im daju prvo mesto u krevetu. Jaka i magnetna ličnost, koja preuzima kontrolu u seksu i svaki put bukvalno gori od želje. Veliki ljubitelj ljubljenja! Što se tiče intimnosti, često nestrpljiv i sebičan. Ovnovima je potreban partner sa istim nezasitim temperamentom inače će uvek tražiti “plamen ljubavi” sa strane. Zbog karakteristika za Ovna ne postoje tabui u krevetu, oni su uvek za spontani seks na neočekivanim mestima.

BIK

Znak sa ogromnim seksualnim apetitima. I još nešto – oni imaju uzbudljiv glas! Bikovi ne vole seks- ekpres – za intimnost im je potrebno mnogo vremena. Muškarac Bik će dozvoliti da preuzmete kontrolu nad procesom, ali će diktirati tempo. Dobra vest: Oni su najpraktičniji i najpouzdaniji ljubavnici, koji uvek imaju sa sobom neophodna sredstva za kontracepciju.

 BLIZANCI

Ako želite inteligentan i promišljeni seks, izaberite Blizanca za ljubavnika. Međutim, morate biti inovativni i duhoviti. Blizanci su gospodari flertovanja. Blizanac je jedan od najkreativnijih ljubavnika, oni nikada ne dosade. Istovremeno su spontane i radoznale osobe koje vas mogu pozvati u striptiz klub, a zatim ponoviti sve to što su videli u spavaćoj sobi. Jedan od nedostataka je pričljivost. Pripremite se na to, da će o svojim seksualnim avanturama oni sve reći svojim prijateljima, o svakom detalju.

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.