Seksi horoskop

HOROSKOP: Ko je ljubavnik za poželeti, ko se snima tokom seksa a ko je hladan kao led

Zvezde određuju sve, pa i inventivnost i veštine muškaraca u krevetu

Kao što je svaki muškarac priča za sebe, tako svakog od njih pale različite stvari u seksu a i nije svaki podjednako vešt i maštovit tokom vođenja ljubavi. Zato, pre nego da završite u krevetu, pitajte ga kada je rođen da biste znali šta možete da očekujete od njega.

OVAN

Bez sumnje, Ovan je najstrastveniji od svih znakova Zodijaka. Oni su “eksperti” ljubavne igre i astrolozi im daju prvo mesto u krevetu. Jaka i magnetna ličnost, koja preuzima kontrolu u seksu i svaki put bukvalno gori od želje. Veliki ljubitelj ljubljenja! Što se tiče intimnosti, često nestrpljiv i sebičan. Ovnovima je potreban partner sa istim nezasitim temperamentom inače će uvek tražiti “plamen ljubavi” sa strane. Zbog karakteristika za Ovna ne postoje tabui u krevetu, oni su uvek za spontani seks na neočekivanim mestima.

BIK

Znak sa ogromnim seksualnim apetitima. I još nešto – oni imaju uzbudljiv glas! Bikovi ne vole seks- ekpres – za intimnost im je potrebno mnogo vremena. Muškarac Bik će dozvoliti da preuzmete kontrolu nad procesom, ali će diktirati tempo. Dobra vest: Oni su najpraktičniji i najpouzdaniji ljubavnici, koji uvek imaju sa sobom neophodna sredstva za kontracepciju.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

 BLIZANCI

Ako želite inteligentan i promišljeni seks, izaberite Blizanca za ljubavnika. Međutim, morate biti inovativni i duhoviti. Blizanci su gospodari flertovanja. Blizanac je jedan od najkreativnijih ljubavnika, oni nikada ne dosade. Istovremeno su spontane i radoznale osobe koje vas mogu pozvati u striptiz klub, a zatim ponoviti sve to što su videli u spavaćoj sobi. Jedan od nedostataka je pričljivost. Pripremite se na to, da će o svojim seksualnim avanturama oni sve reći svojim prijateljima, o svakom detalju.

Moć muškarca nije ni u izgledu ni u parama: Pravog zavodnika čini nešto drugo

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.