Home Seksi horoskop EKSPLOZIJA STRASTI PO ZODIJAKU: 6 najboljih horoskopskih parova u krevetu

EKSPLOZIJA STRASTI PO ZODIJAKU: 6 najboljih horoskopskih parova u krevetu

165
0
Ova 4 znaka su bez premca najbolji u krevetu
Foto: StockSnap

Između nekih znakova postoji neopisiva energija i neprolazna hemija, saznajte koji znak bi vam bio odličan seksualni partner.

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila. Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića. Retrogradna Venera je u Ovnu, idealan je trenutak da pozovete bivšeg na seks S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi dobitak u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osećajni Rak moći da se prepusti strastima. Njihovi suprotni karakteri se i te kako privlače, a vrlo često nisu ni svesni koliko je jaka hemija između njih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.