Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2017

Nedeljni horoskop od 8. do 14. maja 2017: Najviše šansi za sreću i uspeh u nastupajućoj sedmici imaće Rak, Jarac i Blizanci, a šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, karijere i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

BIK

LJUBAV: Većinu ovu nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da vagate svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete radosni zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brže ćete se umarati.

Dnevni horoskop za 4. maj 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim treba da pokažu malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta biće skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.

RAK

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami treba češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.